Íme Hámori Gabi és Juhász Péter kisbabája

Exkluzív fotókon a háromtagúra bővült család.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-01-12 14:56

Egy évvel ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint Hámori Gabriella és Juhász Péter az Együtt elnöke egy párt alkotnak. Röviddel ezután a színésznő állapotos lett, ami így elsőre gyorsnak tűnik, de közösen tervezték a babát.

A pár egy előadáson találkozott először, ennek részleteiről meséltek most a BEST Magazinnak.

Azt hiszem, a Jóisten küldte nekem Gabit. Fél évvel azután találkoztunk, hogy elváltunk az előző kapcsolatommal – emlékezett vissza Péter. – A szakítás igencsak padlóra küldött, érzelmileg teljesen összeomlottam, és sokáig próbálkoztam a helyreállítással, de ez nem sikerült.

Gabi elismerte, hogy eleinte bizalmatlan volt, Péternek meg kellett dolgoznia érte. A férfi azonban azonnal vonzalmat érzett a gyönyörű színésznő iránt.

Ahogy beszélgettünk, azt éreztem, amit eddig csak filmekben, színházban láttam, regényben olvastam: meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Beleszerettem Gabiba.

Ettől függetlenül a politikus félt, hogy három gyerekével megváltozik a kapcsolata, de szerencsére azóta rendeződött minden.

Kislányuk, Lotti tavaly decemberben, nem sokkal karácsony előtt megérkezett. Apás szülés volt, ahol Péter mindenben segédkezett Gabinak.

Azóta először mutatkoznak a nyilvánosság előtt együtt, egy családként.

 

Hozzászólások