Kiemelt Hírek 2018. április 24.

Ilyen volt Luxus Vivien egymilliós szülése

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 24.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője jakuzzit, házimozirendszert és masszázságyat kívánt a vajúdás mellé.

A 26 éves Vasvári Vivien második gyermeke vasárnap jött a világra. A szülés mindösszesen másfél óráig tartott, és a kisfiú egyelőre a ‘Mini Fecsóka’ becenevet viseli édesapja után. A pici azonban nem sokáig lehet az apai örökség büszke tulajdonosa, Vivien ugyanis többször kijelentette, hogy hivatalosan semmiképp nem fogja Ferencnek keresztelni gyermekét, írja a Blikk.

A nagy eseményről a Feleségek luxuskivitelben szereplője szokásához híven elég részletes közvetítést adott  Instagram oldalán, már a szülőszobán megkezdte a posztolást:

Szülőszobán…hamarosan érkezik Mini Fecsóka 👶🏼💙Ez egy csodàs nap ❤️

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

Vivien már korábban kijelentette, hogy nem hajlandó akármilyen körülmények között világra hozni gyermekét. “Olyan helyen, ami nekem megfelelő, körülbelül egymillió forintba kerül a szülés. Szeretnék jakuzzit, házimozirendszert és masszázságyat” – magyarázta a reality szereplő. Érdemes tehát ezzel a tudattal tanulmányozni a fenti fotót, így néz ki egy egymilliós szülőszoba.

A lap értesülései szerint egyébként Viven apás szülést szeretett volna, és ez így is történt, Fecsó is jelen volt kisfia életének első pillanatainál.

“El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok! Tegnap este világra jött a kis Fecsó. Mindenki jól van, Ariana is nagyon boldog, hogy megérkezett a kistesója! Amikor èletet adunk a gyermekeinknek…Azt gondolom ennèl nincs csodàlatosabb dolog a vilàgon! Mindenkinek szép napot kívánunk: Fecsók-Ariana-Vivi” – írta Viven másnap.

A Viasat3 luxusnői rövidesen újra találkozni fognak a gólyával, ugyanis Smaltig Dalma is gyermeket vár. “Ez a fiúcska itt hamarosan a világra jön, és MI már nagyon várjuk” – írta pár nappal ezelőtt a leendő édesanya.

Címlapkép: Instagram

 

Keresés az oldalon