Kiemelt Hírek 2020. április 25.

Ilyen, amikor Gáspár Laci kezd bekattanni a karanténtól

Startlap Kiemelt Hírek 2020. április 25.
Elég érdekes szettben bukkant fel az X-Faktor zsűritagja. Heti bulvárösszefoglaló.

Gáspár Laci megmutatta milyen az, amikor már kiborítja a karantén

Az énekesnek egy pillanatra sem kellett attól tartania, hogy kevesebb lett a munkája: szerepel a Maradj haza magadnak! realityben és zsűrizik a Made in karanténban. Idekattintva azt is megtudhatod, milyen az, amikor már elege van a négy falból. 

Jimmy, szerelem, és egy gatya, amitől még a kilencvenes években is elakadhattak a szavak: megjelent egy fotó Zámbó Jimmyről és régi szeretőjéről

Az, hogy Zámbó Jimmy szerette a nőket, sosem volt különösebb titok. Mégis jó sokáig kellett várni, hogy kiderüljön, Háfra Mari nem egy volt a sok asszony közül, hanem egy igazi szerelem. Ebben a cikkben olvashatsz egy kicsit kettejük kapcsolatáról, de az izgi rész persze nem ez, hanem az a bizonyos közös fénykép.

Vajna Tímea fánkozója a végén már csak napi 30-40 ezres forgalmat termelt, Majka viszont tavaly megháromszorozta cége bevételét

Amikor Vajna Tímea bejelentette a Mr. Funk bezárását, még csak annyit lehetett tudni, hogy az amúgy sem olyan sikeres vállalkozás a járvány miatt végleg megadta magát. A fánkozót már egy ideje Vajna sógora, Visváder Tamás vezette, aki ebben a cikkben már jóval részletesebben avat be a cég anyagi ügyeibe, illetve abba, hogy miként segített a dolgozóinak a tengerentúlról az özvegy.

Hogy Majka jelenlegi bevételeivel mi a helyzet, azt nem tudjuk, de forintosítható aggodalmai valószínűleg a koronavírus miatt sem lesznek. Ennek ékes bizonyítéka a Dyma MM Kft. néven futó cége tavalyi pénzügyi beszámolója, amiből jól látszik, hogy a négy veszteséges év után termelt 2018-as eredményt 2019-ben sikerült megtripláznia. Mit jelent ez számokban kifejezve? Innen kiderül.

Zseniális nevet adott a balatoni kisboltjának Ördög Nóra és Nánási Pál

Ördög Nóra és Nánási Pál tényleg vettek egy kisboltot Balatonakarattyán, amit a koronavírus-járvány miatt saját kezűleg újítanak fel. Arra kérték követőiket, hogy adjanak ötleteket a névadáshoz. Többszáz levelet kaptak, és végre sikerült választaniuk a javaslatok közül. Ha érdekel a kisbolt neve, ebből a cikkből megtudhatod.

Meglopták Koós Rékát, de nem tesz feljelentést

Koós Réka és családja kellemetlen meglepetésre ébredt egyik reggel. Ha érdekel, mit vittek el a tolvajok a kertjükből, innen megtudhatod.

Gáspár Evelin politikus szeretne lenni

Gáspár Evelin tanulmányai végeztével nem tudott elhelyezkedni szakmájában, ezért úgy döntött, hivatásos híres ember lesz belőle, de ez nem jelenti azt, hogy már nincsenek egyéb ambíciói. Arról, miért akarna politikus lenni, és hogy lassan jó lenne férjhez adnia magát, egy itt található videóban beszél Győzike lánya.

“Fanni a szatyornyi kis holmijával holt sápadtan betoppant” – Terry Black lánya megszökött Németországból

Terry Black halálával a gyerekei gyámjának kinevezett Árvai Mónikának haza kellett költöznie Németországból. Fanni és Dani nemcsak érzelmileg, hanem anyagilag is szorult helyzetbe kerültek. Fanni nem bírta tovább egyedül, és a járvány ellenére visszajött Magyarországra. A történtekről ebben a cikkben nyilatkozik Árvai Mónika, valamint egy ügyvéd, aki jelezte, hogy a dolgot nem úszhatják meg a gyámhatóság bevonása nélkül.

 Győrfi Pál három dologban reménykedik, és azt mondja, a felesége az igazi hős

Lassan már a pandémiáról szóló rémálmainkat is Győrfi Pál fogja narrálni, aki az Országos Mentőszolgálat szóvívőjéből a koronavírus hatására lassan kőkemény celebritássá válik. Az utóbbi időben Győrfi a fél országot felhívta telefonon, megjelent a TikTokon, dalokat írnak róla az emberek, és még a családjával is megismerkedhettünk. Ezúttal interjút adott, amelyben a munkájáról és a családjáról, hirtelen jött hírnevéről, és persze a járvánnyal kapcsolatban is kifejtette a véleményét. A teljes beszélgetés itt található.

Itt a válasz, hogy Bruce Willis a felesége helyett miért Demi Moore-ral karanténozik

Ha eddig nem tudtál aludni, mert fogalmad sem volt, hol van Willis mostani felesége, ebből a cikkből választ kapsz a kínzó kérdésre.

Keresés az oldalon