Így néz ki ma Liener Márta, a Sugár egykori legendás reklámarca

Startlap - Startlap
Liener a tanítóképző főiskolán kezdte, énekesnő akart lenni, mégis modell lett belőle, és amúgy a mai napig csodás formában van. Bulvárösszefoglaló.

“Úgy gondolták, épp a két metszőfogam közötti rés a szexepilem, vétek lenne rajta változtatni” – ilyen ma Liener Márta, a Sugár egykori legendás reklámarca

A Sugár egykori háziasszonya a tanítóképző főiskolán kezdte, énekesnő akart lenni, de végül az élet úgy hozta, hogy modell lett belőle. Ebben a cikkben megnézheted Liener Mária régi és mostani arcát, és elolvashatod, mit mesélt életéről.

Pumped Gabo seprűnyéllel és karton vízzel acélozza izmait, természetesen félmeztelenül

Pumped Gabo nekifogott az otthoni edzéseket segíteni kívánó videói elkészítésének. A dolog még nincs teljesen kész, de mutatott belőle néhány igen erős részletet. Íme.

Talán elfogultak vagyunk, de eddig Anthony Hopkinsé a legjobb karanténvideó: a 82 éves színész zongorázott egyet a macskájának

Anthony Hopkins Niblo nevű macskája igen fontos szerepet játszik a művész életében. Most éppen ő vigyáz gazdijára, és ezért cserébe szórakoztatni kell – olvasható Hopkins legfrissebb videója mellett, ugyanis legnagyobb örömünkre velünk is megosztotta a Niblónak szánt zongorajátékát. Az eredmény szupercuki, nézd meg te is!

Arnold Schwarzenegger a jakuzzijából, szivarozva üzent a fiataloknak

A koronavírus által életkora miatt fokozottan veszélyeztetett színész csodálatos pónis felvétele után ismét bejelentkezett az Instán a karanténból: Schwarzenegger szivarral a szájában, a jakuzzijából üzent a fiataloknak, akik a tavaszi szünetüket siratják. Íme a videó.

Nézd meg, mit eszik a karanténban Horvát Cintia

A 2014-es Miss Balaton csordultig töltötte a Sparban a bevásárlókocsiját, aztán lefotózta, hogy ezzel buzdítson mindenkit egy jó kis házi karanténra. Ennek köszönhetően mélyreható betekitést nyerhettünk Cintia étrendjébe. Ha kíváncsi vagy, mit eszik Miss Balaton, akkor kattints ide.

Ellen DeGeneres halálra unja magát, ezért közvetítette, ahogy felhívja Justin Timberlake-et és Jessica Bielt, hogy megbeszéljék, ők is halálra unják magukat

Fotó: Lester Cohen/WireImage

Ellen DeGeneres eleinte kártyatrükökkel, majd egy négyezer darabos puzzle segítségével próbálta elűzni a kényszerű otthoni lét miatt eluralkodott unalmát. Ez nem jött össze, ezért a kanapén fetrengve rácsörgött Justin Timberlake-re és Jessica Bielre, akikkel megbeszélték, hogy hasonlóképpen nem csinálnak semmit. Ezek után John Legend és Chrissy  Teigen következett, akik már egy fokkal kevésbé unatkoztak. Ezt az egészet onnan tudjuk, hogy DeGeneres az Instagramján szoralmasan közvetített mindent videón. A felvételeket erre a linkre kattintva találod.

“Elérkezett az idő, és 41 évesen én is beállok a sorba” – nyolc év jegyesség után Majka idén nyáron veszi feleségül Dundikát

A kétgyermekes Majoros Hajnalka és az ózdi rapper ebben a cikkben nyilatkozik a közelgő esküvőről.

Natalie Portman, Jimmy Fallon, Cindy Crawford lánya, Zoe Krawitz, meg még egy tucat sztár együtt énekelt a karanténból

Egy olasz férfi erkélyen trombitálós videója nyomán Gal Gadot egy egészen különleges felvételt készített a járványhelyzetre reflektálva: az izraeli színésznő 25 hírességet kért fel arra, hogy mindenki egy-egy sort énekeljen el a John Lennon-féle Imagine-ből. A videót itt tudod megnézni.

A koronavírus miatt könnyes búcsút kell vennünk az Eurovíziós Dalfesztiváltól is 

Az apaságról vallott az ötgyermekes Rónai Egon

Fotó: MTI/ Kollányi Péter

Legidősebb és legfiatalabb gyermeke között 16 év a korkülönbség, és ugyan csak féltesókról van szó, mégis édestestvérként szeretik egymást. Az alábbi cikkben Rónaia nagy család és az apaság örömeiről és nehézségeiről mesél.

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Koronavírus itthon: 39 928 új fertőzöttet igazoltak a hétvégén

képcím

Megjelent a rendelet az oltási igazolványról