Így kötött ki Dobó Kata Zsidró Tamás hálószobájában

Startlap - Startlap
Nagyon magyar dologra bukkantak a Jóbarátok főcímében, Demcsák Zsuzsa jegygyűrűt villantot, Bockhor Gábor kiakasztóan beszélt a menstruációról. Bulvárösszefoglaló.

Dobó Kata elárulta, hogyan került először Zsidró Tamás hálószobájába

Dobó Kata nem kertelt, amikor a NőComment! című műsor felvételén a Zsidró Tamással eltöltött első közös éjszaka jött szóba. A 45 éves színésznő elmesélte, hogy milyen váratlan helyzet miatt került először a fodrász lakásába, majd azt is, hogyan jutott el a hálószobáig. A részletekért ide kattints.

23 év után a Jóbarátok főcímében rábukkantak az egyik legmagyarabb dolgra

Fotó: Getty Images

A Jóbarátok az a sorozat, melynek esetében még különösebben elvakult rajongónak sem kell lenni ahhoz, hogy többször is ledaráljuk a részeket. Ennek ellenére az 1996-ban megjelent 3. évad intrójában csak most szúrtak ki egy meglepő apróságot, ami minden magyar néző szívét megmelengeti.

Shane Tusup különleges társsal vígasztalódik

Mindig örülök, amikor valaki ennyire izgatottan vár engem, miután hazatértem egy hosszú utazás után

– olvasható Shane Tusup friss instás fotója alatt, amelyen új társával látható. Nem, nem új barátnőről van szó. De nem is kutyáról, vagy macskáról, hanem annál izgalmasabb dologról. A megfejtéshez  ez a cikkvezet el.

 

Miközben a sajtó rémületében pszichológushoz futott, Demcsák Zsuzsa megmutatta jegygyűrűjét

Hosszas titkolózás után a napokban derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa nemrégiben feleségül ment egy Krishan nevű indiai férfihoz, akit nagyon imád. Most, hogy már leomlottak a falak a nyilvánosság elől, a műsorvezető megmutatta gyűrűjét is. Ezt ebben a cikkben nézheted meg.

Ugyanitt az is kiderül, hogy a hirtelen frigy roppant vegyes érzelmeket váltott ki az emberekből. A Blikk például odáig ment, hogy egy klinikai szakpszichológust is felkeresett az ügy miatt, a Bors pedig az indiai apával rendelkező Singh Vikihez fordult állásfoglalásért. A fotó alatt az ő véleményüket is megismerheted.

Kapocs Zsóka szintet lépett az építési vállalkozós hisztériában

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jó éjt!🌙

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés,

Kapocs Zsóka vitába került egy építési vállalkozóval, aki az állítása szerint átvett tőle 7 millió forintot, azonban a kijelölt munkát nem végezte el. Az ügyben később megszólalt a vállalkozó is, aki szerint a művésznő (modell?) nem vette őt és kollégáit emberszámba. Ezek után jött a fordulat, miszerint sikerült megegyezniük, és hamarosan megtérítik Kapocs kárát. Akinek azonban úgy tűnik, elfogyott a türelme, ugyanis ultimátumot adott.

Nagyon kiakadtak Bochkor Gábor menstruációs megjegyzésén

A #bochkor évadzáró adásában a műsor névadója és vendégei körében a környezetvédelem apropóján felmerült az intimkehely is. Ennek kapcsán hagyta el Bochkor száját egy olyan mondat, amelyben igen érdekesen írta körül a menstruációt. A megfogalmazásán Lakatos Márk és Ábel Anita egyaránt nagyon megütközött: előbbi középkorinak titulálta a dolgot, utóbbi pedig a saját máglyára vetését emlegette. Ha érdekel, mit mondott a rádiós, ide kattints.

Ganxsta Zolit és édesapját Badár Sándor ellenőrzi a MÁV új kisfilmjében

Forrás: Facebook/ MÁV-HÉV Zrt.

A MÁV-on elég sokat lehet röhögni, de alapvetően azért, mert a vasúti társaság nem tartozik Európa legolajozottabban működő vállalkozásai közé. Ma azonban végre nem egy újabb bénázásuk lehet a vidámság tárgya, hanem a kisfilmjük, amelyben Ganxsta Zoli és édesapja a két utas, a Kontrollban ellenőrként megismert Badár Sándor pedig a kalauz.

Gólyahír: Pápai Joci babafotót villantott

Új taggal gyarapodott Pápai Joci családja, amelyről az énekes egy fotó kíséretében számolt be az Instagram-oldalán. Senkit sem szeretnék elkeseríteni, de nem Pápa Joci saját gyermekéről van szó, hanem az öccséről. Az itt található cikkre kattintani azonban így is érdemes, mert a pici nagyon, de nagyon cuki.

Ez is érdekelhet

képcím

"Képtelenek vagyunk felfogni” – eltemették Babicsek Bernátot

képcím

50 év után leleplezték az Omega egyik leghíresebb dalának a...

képcím

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztek...