Így fog kinézni Orbán Viktor 2034-ben?

Startlap - Startlap
Egy svéd kampányplakáton láthatjuk a digitálisan megöregített magyar miniszterelnököt. Hírösszefoglaló.

Így fog kinézni Orbán Viktor 2034-ben?

Egy digitálisan megöregített Orbán Viktorral kampányol a Civil Rights Defenders (CRD), egy svéd emberi jogi szervezet. A Telex olvasója küldött a lapnak egy képet a plakátról, amin Orbán 2034-es választási győzelméhez gratulálnak. A fénykép a malmöi vasútállomáson készült, a plakát üzenete pedig nem túl hízelgő Magyarországra nézve. Erre a linkre kattintva te is megnézheted.

Fütyült a szabályokra NER-ben hasító arab szállodamogul, amikor luxusvillát húzott a Rózsadombra

A lovagkereszttel kitüntetett Sameer Hamdan évekkel ezelőtt kezdett építkezni Budán. A 24.hu helyszíni tapasztalata szerint azonban az állami hitellel is megtámogatott Párisi Udvar tulajdonosa túlépítette az ingatlant, amire a II. kerület nem is adta meg a fennmaradási engedélyt. Erősen úgy tűnik, hogy a zöldterületi elvárásokat sem teljesíti a rózsadombi luxusvilla, amelyről fotókat és még több információt itt találsz.

Hétfőtől 93 kórházban lesznek katonák

KAROLY ARVAI POOL AFP

Benkő Tibort többek között arról kérdezték, hogy mi lesz a kórházakba kirendelt katonák feladata, valamint hogy miért fegyverrel járőröznek az utcákon. A honvédelmi miniszter válaszaiért erre a linkre kattints.

Fillérekért kínál használt autókat az állam

Adóügybe keveredett polgároktól lefoglalt autókat hirdet olykor tényleg bagóért az állam. Ötezer forinttól indul a meglehetősen sokszínű kínálat, de alaposan át kell nézni a kiválasztott járműveket, sok közöttük a lepusztult négykerekű. 

Tabu, hogyan szenvedett balesetet Rogán-Gaál Cecília esküvőjén Borsos Olivér teniszedző

A Blikk közölt interjút annak a fiatal teniszedzőnek az édesapjával, aki nyáron részt vett Rogán-Gaál Cecília esküvőjén, ahol a lakodalom után végzetes baleset történt. Borsos Attila gondolatait itt találod.

Továbbépítik a legértelmetlenebb magyar autópályát

Másodrendű főutakon is nagyobb forgalom van, mégis sztráda épül a horvát határig Baranyában. A Duna Aszfalt és a Strabag lehet a befutó. A lenti cikkből megtudhatod, mennyibe fog kerülni, és miért értelmetlen a tervezett útszakasz.

Közel egy hónapnyi eltűnés után előkerült Kim Dzsongun

STR KCNA VIA KNS AFP

Ha érdekel, mire adott Kim Dzsongun utasítást az Észak-koreai Munkapárt politikai bizottságának ülésén, valamint arra, hogy hány koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván hivatalosan a világtól elzárt országban, olvasd el ezt a cikket.

Centiken múlhatott a tragédia a Balatonnál

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy kis híján baleset történt Alsóörs és Balatonalmádi között egy előzés miatt. A döbbenetes felvételt itt nézheted meg.

Elfogták a férfit, aki lefejezte Rozit, a kaposvári menhely kecskéjét

Szerda hajnalban tört be a telepre, majd elmenekült a fejjel. A bizarr esetről ez a cikk számol be bővebben.

Már nem kell sokat várnunk a napsütésre

Hétfő délután nyugat felől egy gyenge hidegfront éri el hazánkat, amely kimozdítja a Kárpát-medencében megülepedett nedves légtömeget. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...