Így él most Vajek Jutka, a hetvenes évek legmerészebb tévériportere

Startlap - Startlap
Gergely Róbert édesanyja, a Magyar Televízió legendája 84 éves lett, amely alkalomból hosszú idő óta először ismét kamerák elé állt. Második férje halála óta médiától visszavonultan, Siófokon él. Bulvárösszefoglaló.

Így él most Vajek Jutka, a hetvenes évek legmerészebb tévériportere

Vajek Jutka, avagy Gergely Róbert édesanyja 84. születésnapján fogadta a TV2 stábját otthonában, ahol nem nagyon jártak még kamerák. A legendás tévés, aki annak idején forgatott Irakban, Afrikában, és számos olyan, nagy visszhangot kiváltó anyagot készített, ami miatt a pártvezetés cenzúrában, letiltásban részesítette, második férje halála óta visszavonultan, Siófokon él kutyájával. Riport.

Endrei Judit az interneten folytatja karrierjét

A Magyar Televízió másik népszerű régi munkatársa, Endrei Judit tévébemondó és műsorvezető saját videósorozatot indított. Endrei népszerű közéleti személyiségekkel beszélget, és mint mondja, van egy fontos szabálya, amit még a nagyobb nézettség érdekében sem szegne meg soha. Részletek.

Nádai Anikó kiposztolta pocakját a 23. héten

A műsorvezető mindjárt a harmadik trimeszterbe lép, amit hatalmasra nőtt hasa is látványosan tanúsít. Fotó.

Majosházáról Hollywoodba: így jutott el az Oscar-díjig Sipos Zsuzsanna

Magyarország legújabb Oscar-díjasa irtózik a szerepléstől, a közösségi felületeken nincs jelen, munkájáról pedig úgy tűnik, szintén nem szívesen nyilatkozik. Így jobb híján ikertestvére, Sipos Orsi szólalt meg helyette, aki arról mesélt, 

Zsuzsa nem készült a filmes életre, egyszer csak ott találta magát.

Bővebben.

György herceg úgy megnőtt, hogy mindjárt eléri anyja magasságát

György herceg az első születésnapján. (John Stillwell – WPA Pool/Getty Images)

A “kis” György a Fülöp herceg tiszteletére rendezett megemlékezésen összeöltözött Vilmossal, és jól szabott öltönyében, úgy, hogy alig egy fejjel marad el magasságban Katalintól, nem éppen egy nyolcéves kisfiú benyomását keltette. Nem mintha bárki is számított volna rájuk, de Meghan és Harry nem volt jelen, amiben az érdekes legfőképp az, hogy miért: azért, mert összevesztek a brit kormánnyal. Erzsébet viszont részt vett, így ide kattintva róla, és a brit királyi család több más tagjáról találsz fényképeket.

Kulcsár Edina bement a Reggelibe panaszkodni, hogy milyen sokat foglalkozik vele a bulvármédia 

Arról, miért érezte úgy, hogy a fokozott médiaérdeklődéssel kapcsolatos problémáit az egyik legnézettebb reggeli műsorban kell megosztania, már elfelejtett nyilvánosan elmélkedni a szépségkirálynő. Ahogyan arról is, hogy az elmúlt hónapok során számtalan alkalommal saját maga nyilatkozott a válása és az új szerelme mindenféle fejleményével kapcsolatban, újságcikkekben, címlapon, kamerák előtt, illetve közösségi oldalán. Videó.

Majka a kormány népszavazási reklámjáról: “Gyűlölöm, undorítónak tartom ezt a fajta hozzáállást”

A rappert Gulyás Márton kérdezte Az én Magyarországom címmel indított minisorozatának vendégeként olyan fontos politikai kérdésekről, mint a pedagógussztrájk, az orosz-ukrán háború, vagy éppen az ápolók fizetése, és ahogy az a címből is kiderül, a Fidesz “gyermekvédelmi” népszavazása is felmerült. Majka amellett, hogy támadta a kampányt, egy dologban igazat ad a kormánypártnak. Videó és további részletek itt.

Gelencsér Tímea megmutatta dominikai otthonát

Gelencsér néhány héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban utazott a Dominikai Köztársaságba, ahol egy első látásra roppant visszafogottnak tűnő apartmant béreltek neki. Azonban a kilátás pazar, és a körtúra során, miután elmesélte, miből is áll a szokásos, egészséges reggelije, az is kiderült, hogy a lakása olyan nagy, hogy több helyiséget egyáltalán nem is használ. Videó.

Friderikusz Sándor a következő tanú a Fenyő-gyilkosság tárgyalásán

A meggyilkolt üzletemberrel foglalkozó büntetőper kedden Kuncze Gábor és Friderikusz Sándor meghallgatásával folytatódik – értesült a Magyar Nemzet. Arról, miért kell Kunczénak és Friderikusznak tanúként megjelennie, ebben a cikkben olvashatsz.

Will Smith bocsánatot kért a pofozkodásért: “A viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan”

Neilson Barnard/Getty Images

Díjak, ruhák, beszédek ide vagy oda, a Los Angelesben megrendezett 94. Oscar-gála legfontosabb pillanatává a nagy Will Smith-botrány vált: Smith Chris Rock arcára ütött, majd káromkodva ordítozott vele, miután az felesége betegségével viccelt. Az érthetetlenül nagy érdeklődést kiváltó pofont nyilvános bocsánatkérés követte, a bántalmazott komikust pedig alighanem kárpótolja majd, hogy a jelenet hatására a sokszorosára nőtt az érdeklődés turnéja iránt, amit a jegyárak drasztikus emelése is követett. Will Smith bocsánatkéréséről itt, Chris Rock hirtelen jött népszerűségéről pedig itt írnak.

(Címlapkép: TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...