Kiemelt Hírek 2021. november 24.

Így búcsúznak a hírességek Csűrös Karolától: "Messze több volt, mint Etus a Szomszédokból"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. november 24.
A csütörtökön elhunyt színésznőt ismert kollégák, politikusok és a közönség is gyászolja. Bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Így búcsúznak a hírességek Csűrös Karolától: “Messze több volt, mint Etus a Szomszédokból”

Csűrös Karola november 24-én, hosszú betegség után 85 évesen meghalt. A színésznőt ismert kollégák, politikusok és a közönség is gyászolja.  Bővebben.

Járai Máté Törőcsikről: Mari mama nem örülne, ha egykori otthona emlékház lenne

Egyelőre nem született végleges döntés a család részéről az áprilisban elhunyt művésznő velemi házának sorsáról, unokája azonban elmondta, mire vágyna szerinte és nagynénje szerint Törőcsik Mari. Részletek.

Csűrös Karola pályája képekben első filmjétől a Szomszédokig

Filmforgatás, színház, mozi, a Magyar Rádió stúdiója, és persze a Gazdagréti lakótelep – néhány fontos helyszín Csűrös Karola életében. A régi fényképeken olyan, sok éve elhunyt színművészek is felbukkannak, mint például Garas Dezső vagy Pártos Erzsi. Galéria.

Kárpáti Rebeka fájdalmas vallomása a szakításról: “Őszintén szerettem volna, ha te leszel az, akinek gyereket szülök”

A volt szépségkirálnyő, aki a Nyerő Párosban még együtt szerepelt Frohner Ferenccel, nyilvánosan üzent volt párjának egy intim fotó kíséretében. Íme.

Kováts Adél lánya súlyos betegségéről: “Tudom, hogy a mozgásomban korlátozott vagyok”

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A 22 éves Rozi, aki idén már öt műtéten esett túl, és születése után egy söntöt kellett a fejébe operálni, úgy érzi, “szép és tartalmas” az élete. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Katus Attila kollagénlevese nem aratott osztatlan sikert: “Ijesztő volt”

Ördög Nórának ízlett, Keleti Andrea is megbékélt vele, Zsidró Tamás és Köllő Babett viszont csak némán ette a rózsaszín, pudingra hasonlító ételt. Katus Attila Béres Alexandra közreműködésével szorgoskodott a Hal a tortánban, így egy egész menüsor készült ebből a csodálatos alapanyagból. Videó.

Erdélyi Mónika kikészült attól, hogy nem jött rá, hogy kell pucolni az árpát: sírógörcsöt kapott

Míg a Farm VIP másik csapata jól haladt a feladattal, ők roppant lassan, egyesével tisztították a szemeket. És Edélyi Mónika ettől végérvényesen kettétört. A meglepő jelenetet erre a linkre kattintva nézheted meg.

Osvárt Andrea direkt a női ellenféllel szúrt ki A Konyhafőnök VIP-ben, és közölte, hogy “a fiúkat szeretem”

Osvárt Andrea Marót Vikit lepte meg egy adag vesével és tofuval, és így kiderült, hogy nincs jó kapcsolata nőtársaival. Videó.

Mindenki Julia Roberts szikrázó gyűrűit akarja, és meg is kaphatja rendkívül olcsón

Michael Kovac/Getty Images for CORE Gala

A nyilvánosan ritkán szereplő amerikai színésznő a közelmúltban Tom Hanks felesége, Rita Wilson Hollywoodi hírességek sétányára kerülő csillagának avatásán jelent meg egy unortodox nadrágkosztümben. De nem a ruha, és nem is Julia Roberts szikrázó szépsége, hanem az ékszerek kerültek a figyelem középpontjába, főleg, miután kiderült, hogy földi halandók bankszámlája által is könnyedén elérhető kiegészítőkről van szó. Fotók és további részletek itt.

Katherine Heigl a hollywoodi szexizmustól válhatott aranyos doktornéniből elsőszámú közellenséggé

A köztudatba főként a Roswell és A Grace klinika által bekerülő Heigl már a sorozatok előtt is olyan kiváló klasszikusokban szerepelt, mint a Száguldó erőd, a kétezres években pedig viszonylag jól menő játékfilmeket forgatott. Néhány évvel később azonban legfeljebb B-kategóriás mozikban játszott, és inkább mellékszerepeket, majd támadni kezdték személyét. Ha kíváncsi vagy, vajon mi történt mindeközben a filmgyártás színfalai mögött, akkor itt folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon