Csuti elmondta, szerinte milyen válás várható

Startlap - Startlap
Volt feleségétől való válásáról beszélt, hogy miként is haladnak. Heti hírösszefoglaló.

Csuti elmondta, hogy milyen válásra számít

Már folyamatban van Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válópere. Ezt az üzletember – akit igencsak megvisel exe újabb várandóssága – árulta el. Hogy milyen válásra is számít, az ide kattintva fog azonnal kiderülni. 

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi

A váratlan hírt, amelyet aztán a IX. kerületi kapitányság is megerősített, Berkiék ferencvárosi szomszédja osztotta meg a sajtóval. A neve elhallgatását kérő lakó igen részletes beszámolót adott, amely szerint a közös otthonukban csak ritkán megjelenő Mazsi rendszeresen üvöltözve követelt pénzt férjétől, aki viszont “mindig kedves” volt vele. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A harmadik trimeszterbe lépett Borbély Alexandra, már nagy a színésznő hasa

MTI/EPA/EFE/Julio Munoz

Az RTL Klub híradósa sorsfordító élményeit osztotta meg a minap a nyilvánossággal, ekkor derült fény a rendkívül hosszú kórházi kezelésére, de a szerelmeiről és karrierje kiemelkedő állomásairól sem feledkezett meg. Erős Antónia magánéleti titkairól itt írnak.

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű menyasszony volt

A fitneszedző házaspár 20. házassági évfordulóját fogadalmuk megerősítésével ünnepelte. Rubint Rékának sikerült egy roppant előnyös hófehér ruhát kiválasztania, és az esemény többi részét sem aprózták el, pont olyan volt minden, mint egy igazi, első esküvőn. Lara a biztonság kedvéért még egy lóra is felült estélyiben a fényképezkedéshezGaléria.

Meghan Markle kétezer ember előtt, 7 percen keresztül dicsérte saját magát

 Joshua Sammer/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf

Harry herceg felesége Manchesterben, egy fiatal vezetőknek rendezett világtalálkozó nyitóeseményén szólalt fel, ahol a hivatalos beharangozó szerint a nemek közötti egyenlőségről kellett volna beszélnie. Ehhez képest Markle pontosan 54 alkalommal hivatkozott saját magára, és elemzők szerint a beszéd teljesen semmitmondó volt.  Bővebben.

Ezeket az ételeket bevinni is tilos volt Elvis Presley otthonába

Elvis Presley a 20. század legikonikusabb énekese volt, három Grammy-díjat, 31 filmszerepet, számtalan teltházas koncertet, sőt, még egy elnöki jachtot is magáénak tudhatott. Meglepő, de a Király furcsa étrendje majdnem olyan híres volt, mint a zenéje. Ha te is tudni akarod, mik voltak a tiltott ételek, amiket nem szeretett Elvis, akkor csak ide kell kattintanod

Katus Attila családalapításra adná a fejét

MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Palik László futós műsorában tűnt fel Katus Attila, aki arról beszélt, közel ötvenévesen semmiről nincs lekésve a családalapítást illetően. Hogy miért is gondolja így, arról innen tudhatsz meg mindent.  

Kínos pillanatok a Reggeliben: Szabó Zsófinak sikerült kikotyognia Horváth Gréta eljegyzését

Már megszámolni se lehet, hány alkalommal szerepelt az utóbbi időben Horváth Gréta az életmódváltásával, illetve a korábbi túlsúlyát okozó betegségével. A péntek délelőtti adás is a szokásos unalommal indult, aztán jött Szabó Zsófi gratulációja, amire Horváth a döbbenettől lefagyott arccal reagált. Az influenszernek  ugyanis esze ágában sem volt megosztani a hírt a nagyvilággal. Videó.

 

Címlapkép:  Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...