Hvg: Orbán lánya 600 ezres táskával a vállán találkozott Trumppal

Startlap - Startlap
A miniszterelnök legkisebb lánya a fotók szerint egy "olcsó" Gucci bőrtáskát viselhetett.

Egy Facebook-oldalon megjelent fotók szerint az édesapját Floridába, Donald Trump rezidenciájára elkísérő Orbán Flóra választása a látogatás alkalmára egy Gucci táskára esett kiegészítőként, ami a márka kínálatát tekintve olcsónak mondható, de így is 600 ezer forintba kerül – írja a hvg.hu.

A “Káncz Csaba geopolitikai jegyzetei” Facebook-oldal azt állítja,

Orbán Viktor 19 éves lánya a Gucci Horsebit 1955 kollekciójába tartozó, zablát idéző fémcsattal díszített táskában érkezett. A divatház honlapján megtalálható fekete bőrtáska ára 600 ezer forint, míg a kisméretű táskák többségét egymillió forint feletti összegért árulják.

 

Orbán Viktor pénteken utazott az Egyesült Államokba, hogy tárgyaljon Donald Trumppal, és kiderült, hogy az útra Szijártó Péter külügyminiszter és Orbán Balázs politikai igazgató mellet lánya is elkísérte. Orbán Flóra két videón is feltűnik, a szóban forgó bőrtáska a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára feltöltött felvételen látható.

Mindeközben a 24.hu kérdésére Havasi Bertalan megindokolta, miért ment legkisebb lánya Orbán Viktorral az Egyesült Államokba.

Mivel Orbán Viktort felesége nem tudta elkísérni, a lánya segítette ki, és elutazott vele a Trump házaspárral lezajlott találkozóra

– közölte a kormányfő sajtófőnöke.

A miniszterelnök először Washingtonba utazott a Heritage alapítvány vendégeként, amelyet követően a helyi magyar nagykövetségen folytatott megbeszélést Steve Bannon médiaszemélyiséggel, Donald Trump tanácsadójával. Ezután kereste fel Donald Trumpot a floridai Mar-a-Lagóban. Orbán Viktor a jelenlegi amerikai kormány képviselőivel nem találkozott.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ez is érdekelhet

képcím

"Szereted a délutáni alvást?" - Orbán gyerekek kérdéseire...

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor: Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát?