Huszonötmilliót sikkasztott el a ceglédi kórház asszisztense

Startlap - Startlap
Évekig nem bukott le az a nő, aki gondosan kitervelte minden egyes mozzanatát a csalásnak. Esti hírösszefoglaló.

Huszonötmilliót sikkasztott el a ceglédi kórház asszisztense

Az elkövető a ceglédi kórház gazdasági ügyekkel is foglalkozó osztályán dolgozott, és beosztásából adódóan fért hozzá olyan összegekhez, amiket aztán zsebre tett. A terve ráadásul hosszú éveken keresztül működött. Részletek

Ilyen tényleg csak a krimikben van: így vitték el az anya mellől gyermekeit Debrecenben

Úgy tűnik, egy símaszkos csapattal és váltott menekülő autókkal vitte el – a rendőrség szerint jogszerűen – a gyerekeit az anyjuktól Debrecenben egy olasz-argentin apa. A megdöbbentő ügy fejleményeit ez a cikk tárgyalja.

Jogerősen pert nyert Gréczy Zsolt a Pesti Srácok ellen

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Érdekes történet látott napvilágot 2019 december 13-án Gréczy Zsolttal kapcsolatban, amelyben egy országgyűlési alkalmazott hölgy zaklatással vádolta az egyébként más ügyben botrányba keveredett, és le is mondott képviselőt. Az előbbi per részleteiről errefelé lehet megtudni a lényegi részeket, illetve azt, hogy mire kötelezték a bíróságon a Pesti Srácok portálját ezzel kapcsolatban.

Ingyenes lesz a koronavírus elleni védőoltás Szlovákiában

Az oltások beadásánál előnyben lesznek majd az idős és szociális otthonok lakói, illetve az egészségügyi dolgozók. Hogy mikor kezdődhet meg a vakcina beadása, és mennyien is kaphatják meg az első körben, az idekattintva azonnal ki  fog derülni. 

Nem hallgatnak az Indexesek, ötnyelvű sajtóanyagban írták le, mi is történt velük

Tömör, de annál inkább lényegre törő összeállítást tettek közzé az Index volt újságírói arról, mi is okozta azt a konfliktust, ami odáig vezetett, hogy mindenki távozott a szerkesztőségből. Mindezt kezdve a tűrhetetlen helyzet kialakulásától egészen a magyar média jelenlegi állapotáig. A lényegi részeket ez a cikk taglalja. 

Nagyot nőtt a munkanélküliek száma egy hónap alatt

A Központi Statisztikai Hivatal módszertana szerint az számít munkanélkülinek, akinek nincs állása, de aktívan keres munkát és két héten belül munkába tudna állni, ha kellene. Ezek alapján is jócskán meglepő az a szám, mennyivel is nőtt az állástalanok száma májusról júniusra. A statisztika minden fontosabb adattal együtt innen érhető el.

Embereket kínozta, drogot árultak egy olasz város rendőrei

Óriásit buktak azok az itáliai rendőrök, akik úgy határoztak, átveszik a kábítószerek értékesítése felett a hatalmat saját településükön. Mindezt olyan “mesterien” tették, hogy még fotókat is készítettek magukról: némelyiken kábítószer felett mosolyogtak jókedvűen, de akadt olyan kép is, ahol pénzt lóbáltak helyi bűnözők társaságában. A nem túl zseniális zsaruk története errefelé fog kiteljesedni. 

Megvan, ki lesz a halhatatlan magyar sportolók elnöke

Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó júniusi halála miatt közgyűlést hívott össze a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete, hogy új elnököt válasszon. Részletek

Nyolc év fegyházat kértek Sztojka Ivánra emberkereskedelem miatt

MTI Fotó: Nagy Lajos

A Marian Cozma megöléséért korábban 13 évre ítélt férfit ezúttal azzal vádolják, hogy tavaly márciustól augusztusig prostitúcióra bírt rá egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt, nem sokkal azután, hogy elhagyta a börtönt. Az ügy legújabb fejleményei innen érhetőek el.

Fotók az ókori romok közé csapódó autóról

Begurult egy személyautó Budapesten, a Flórián téren az ókori római romok közé szerda délután. Az autót vezető 71 éves asszonyt kórházba vitték a kiérkező mentősök. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Bajnokok Ligája: Budapesten lesz a 2026-os döntő

képcím

Elrepült Hszi Csin-ping, véget ért a kínai elnök háromnapos...

képcím

Tagadja a rendőrség Magyar Péter állítását