Hosszú Katinka sorozatban negyedszerre világbajnok

Elkeseredett pedagógusok táblán mutatják be szomorkás fizetésüket. "Szopat, évek óta csak szopat minket a kormány" - így foglalja össze a helyzetüket egy tűzoltó. A Terror Háza a Sziget Zrt. teljes tavalyi reklámbevételének hetedét utalta át Orbán Viktor szerepléséért. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-22 17:54

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hosszú Katinka különös nyilatkozatot adott, miután megszerezte újabb világbajnoki aranyérmét

Hosszú Katinka egymás után negyedjére lett világbajnok 200 vegyesen, a kvandzsui vizes vébén lehengerlő teljesítményt produkált, és kezdetben úgy tűnt, saját világcsúcsát is megdönti majd.Ez nem jött össze, és minderről igen meglepően nyilatkozott az úszósztár a kamerák előtt, amit ebben a cikkben olvashatsz el.

 

 

Táblákon mutatják be elkeseredett pedagógusok szomorkás fizetésüket

A kormány hangzatos számokat közöl az oktatásban dolgozók anyagi megbecsülésével kapcsolatban. A pedagógusok hatodik éve nem kapnak béremelést, ezenkívül a nevelést, oktatást segítő kollégáink bérei még ennél is megalázóbbak

– írja felhívásában a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozata, amely egy látványos kampányt indított el a Facebookon, hogy bemutassák, mennyit keresnek valójában a pedagógusok, és hány év gyakorlat és tanulás áll a siralmas fizetésük mögött. Ha érdekelnek a szemléletes fotók és a felhívás további részletei, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

A Terror Háza a Sziget Zrt. teljes tavalyi reklámbevételének hetedét utalta át, hogy a gyanútlan fesztiválozókra Orbán Viktor csaphasson le a kivetítőkről

A rendszerváltás 30. évfordulójának apropóján a VOLT fesztiválon Orbán Viktor kivetített képmásával szembesülhettek a fiatalok, akinek hangja elég sűrű ismétlésekkel törte meg a fesztivál moraját. Nos, most már azt is tudjuk, hogy erre mennyi közpénzt költött a Terror Háza.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Sziget Zrt. nem először lépet üzleti kapcsolatba a közalapítvánnyal, és amúgy a kormány az egyébként szuperül jövedelmező fesztiválszervező céget még támogatja is. A gyümölcsöző viszony pontos számait erre a linkre kattintva nézheted meg.

“Szopat, évek óta csak szopat minket a kormány” – így foglalja össze egy öreg főcsővezető a magyar tűzoltók helyzetét

A hülyeségnek nincs határa, aki ezt kitalálta, az unokáinak úgy olvassa József Attila Altatóját, hogy: Katasztrófavédő leszel s katona! Vadakat terelő juhász!?

Ezt a kérdést tette fel egy tűzoltó a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete elnökségi összejövetelén, ahol a szakma érdekvédői mesélték el, hogyan is “szopatja” őket Magyarország kormánya. Pedig – mondják tűzoltók – annak idején még “király melónak” számított az övék. De a vízfej dagad, a kedvezmények eltűnnek, éhbér viszont van. Ezt már tudjuk jól, az viszont kevésbé ismert, hogy nagyjából minden elromlott a tűzoltóságnál, ami el tudott. Az eseményen elhangzott roppant tanulságos, lesújtó beszélgetéstebben a cikkben foglalták össze.

 

 

A Magyar Nemzet azt veti Cseh Katalin szemére, hogy 2015-ben járt a VOLT fesztiválon, és utána még tejszínes kávét is ivott a Velencei-tónál egy üveg Zafír ásványvíz társaságában

A Magyar Nemzet tényfeltáró újságírói remekbeszabott cikket szenteltek Cseh Katalin momentumos EP-képviselőnek, akit – ahogy az az írás címében olvasható – “hamis imázsépítéssel” gyanúsítanak. Arról van szó, hogy a kormányközeli lap szerint a Cseh Katalin “által korábban feltöltött képek és megjegyzések egy jóval a magyar átlag feletti életszínvonalon élő fiatal világpolgár képét rajzolják elénk”.

Hogy mire gondolhatnak a szerzők, amikor az a bizonyos átlagos életszínvonal lebeg a szemük előtt, az nagy kérdés, hiszen például azt is kifogásolhatónak találják, hogy Cseh Katalin egy üveg Zafír márkájú ásványvíz és egy gépi kávé mellett szalmakalapban simogatott egy macskát a Velencei-tónál. Ha kíváncsi vagy a Magyar Nemzet parádés tényfeltárására Cseh Katalin luxuséletéről, akkor ide lapozz tovább, ahol a politikus életének nehezményezett pillanatait fotókon is bemutatják.

Meglepő fordulattal végződött a szobi bakterház kálváriája, ahol a MÁV emberei lekapcsoltatták a dolgozók saját pénzén vett mobilklímáját

Miután a sajtó beszámolt a MÁV-nál dolgozó bakterok embertelen munkakörülményei kapcsán arról, hogy a szobi bakterház lakói saját pénzükből dobtak össze egy hordozható légkondira, a vasúti társaság szakemberei szabálytalanságra hivatkozva lekapcsoltatták az eszközt. A MÁV erre kiküldött egy felháborodott közleményt, és utasításba adták az őrhely klimatizálásának helyreállítását. Na, és vajon mi történt ezután? A folytatásért ezt a cikket olvasd el.

Elmagyarázták, miért koccintott Orbán Viktor a milliárdos költségvetési csalással vádolt Simonka Györggyel

Vadai Ágnes DK-s képviselő írásban kérdezte meg a miniszterelnöktől, hogy miért fogadta hivatalában Simonka Györgyöt. Aki lemaradt az előzményekről: a bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással gyanúsított fideszes képviselő a Facebook-oldalán egy közös szelfin mutatta meg, hogy a Karmelita kolostorban vendégül látta őt a miniszterelnök.

Fotó: Facebook/ Simonka György

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal megbízásából Dömötör Csaba reagált, a válaszát ebből a cikkből ismerheted meg.

Abszurd feljelentésig fajult a szolnoki ellenzék vitája, pedig a múlt héten még büszkén jelentették be a közös jelöltet

– Egy valamit utálunk jobban a rómaiaknál, azt a büdös Júdeai Népfrontot!
– És a Júdeai Nemzeti Frontot is!
– És a Júdea Népe Frontot. A Júdea Népe Frontot. Köpködők!
– Mi vagyunk a Júdea Népe Front!
– Ó. Azt hittem, mi a Nemzeti Front vagyunk.

Megvan a fenti jelenet a Brian életéből? Na, ehhez valami kísértetiesen hasonlót sikerült produkálnia a szolnoki ellenzéknek, amikor hétfő délelőtt feljelentették Lukácsi Katalint, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagját, miután ő hivatalosan is jelezte, hogy indul a helyi polgármesteri székért. Pedig elvileg már decemberben megvolt a megállapodás a közös ellenzéki jelöltről, majd csütörtökön mindezt büszkén be is jelentették, de mégsem sikerült dűlőre jutni. Így hát az MSZP-s Györfi Mihály a jobbikos Galló Györggyel elment a szolnoki ügyészségre… Hogy pontosan mi történt, és miként kelt életre a filmvászonról az abszurditás magasfoka, az ide kattintva kiderül.

Mutatjuk, hol tudod megnézni a világ összes repülőterének a wifi jelszavát

A repülőtereken igen sokat lehet unatkozni, meg eltévedni, és stresszelni.  Ezért Anil Polat utazó blogger és biztonsági szakértő nagy szivességet tett az emberiségnek azzal, hogy egy interaktív térképre rakta a világ összes repterének wifi jelszavát. A hasznos gyűjtemény itt érhető el.

Mai nap hírei

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu4 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu4 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu5 órája

Kilazult a szélturbina lapátja és összedőlt

tisztajovo.hu7 órája

Harmadszorra küzd meg a rákkal a Grease csillaga: elárulta, hogy van most

joy.hu7 órája

Katasztrofális sátrazásom története: laza vagyok, de ami sok, az sok, és ez bizony sok volt

she.life.hu7 órája

„A magyarországi németeket nem kitelepítették, hanem elűzték”

demokrata.hu18 órája

Szijjártó elment Hollandiába, és elmondta a Magyar Távirati Irodának, hogy a hollandok tiszteljék jobban a magyarokat

444.hu19 órája