Kiemelt Hírek 2018. január 04.

Hosszú Katinka hazatért – Beszédes fotót osztott meg a rajongóival

Startlap Kiemelt Hírek 2018. január 04.
Halvány mosoly az arcán.

Újra Magyarországon tartózkodik Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Blikk információi szerint a közelmúltban Miamiban töltött pár napot, hogy rendezze gondolatait, miután hivatalosan is elismerte, házassága férjével, egyben edzőjével, az amerikai Shane Tusuppal „nehéz időszakon, megpróbáltatásokon” megy keresztül.

Shane Tusup továbbra is megtartja az edzéseket az Iron Aquatics tagjainak, de a Blikk fotóinak tanúsága szerint már csak a biztonsági őrök védőfala mellett hajlandó bemenni az uszodába.

Hosszú Katinka kedden tért vissza külföldről, pár perccel ezelőtt pedig már a tőle megszokott bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán. Úszónk január végén indul a következő versenyén, és a fotó arról árulkodik, hogy Katinka megkezdte a felkészülést az újabb megmérettetésre.

Az úszók szövetségi kapitánya ugyanakkor aggodalmát fejezte ki a kialakult helyzet miatt. – Mint szövetségi kapitány, én is aggódva figyelem a híreket, mivel a válogatott legeredményesebb úszójáról van szó. Az ő párosuk eddig csodálatosan működött, szállították az eredményeket. A nyáron Európa-bajnokság lesz Glasgow-ban, ezért a napokban felhívom Katinkát, beszélek vele a felkészülési terveiről, s megkérdezem, a szövetség miben tudna a segítségére lenni. Ám ez nem csak az adott helyzetnek szól, ilyenkor, év elején minden más úszónknál is érdeklődünk – mondta Sós Csaba a Blikknek.

 

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Keresés az oldalon