Kiemelt Hírek 2018. június 06.

Hosszú Katinka egy hónapja nem tud beszélni Shane Tusuppal

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 06.
Nem tudni, mi fog történni az Iron Aquatics diákjaival az edzőjük nélkül.

Hosszú Katinka hazatért az Egyesült Államokból, és nem sokkal a landolás után már az Iron Aquatics úszóiskolájába ment, hogy rögtönzött szülői értekezletet tartson – értesült a Bors. A fiatalokat Hosszú férje, Shane Tusup edzette, így a szülők legfontosabb kérdése az volt, hogy vajon visszajön-e az amerikai szakember, hogy folytassák a közös munkát.

Miután menesztették a skót Darren Wardot, a klub csak árnyéka önmagának. Nincs normális edző, Shane több hónapja nem oktatja a kicsiket. A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, rá­adásul látom, a srácok csalódnak példaképükben, Katinkában

– fejttette ki az egyik a szülők egyike, akiknek az úszónő elmondta, hogy kész együttműködni Tusuppal, és habár ő más edzővel folytatja majd saját felkészülését, a kicsik tréningezését szeretné volt párja irányítása alatt hagyni.

Az egyik résztvevő beszámolója szerint Hosszú Katinka azt is hozzátette, hogy sajnos egy hónapja nem tudja elérni férjét, Tusup ugyanis sem az ő, sem a klub telefonhívásaira, illetve üzeneteire nem válaszol.

Keresés az oldalon