Horváth Tomit még gimnazista korában nézte ki magának 7 évvel idősebb későbbi felesége, aki akkor már anyuka volt

Startlap - Startlap
Egy regénybe illő szerelmi történet az övék. Bulvárösszefoglaló.

Horváth Tomit még gimnazista korában nézte ki magának 7 évvel idősebb későbbi felesége, aki akkor már anyuka volt

A 28 éves énekes és Andi már lassan 8 éve nevelik együtt a feleség előző kapcsolatából született gyermekét. De évekkel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy egy párt alkotnak majd, hiszen amikor felfigyeltek egymásra, Horváth Tomi még javában gimnazista volt, miközben Andi már az óvodába hordta fiát, és élettársa is volt. A nem mindennapi szerelmi történetet ebből a cikkből ismerheted meg.

Kunovics Katinka hiába fogyott 60 kilót: “Csúnyának látom magam”

A Romantic együttes 42 éves énekesnője külső segítség vagy beavatkozások nélkül tudott megszabadulni testömege felétől (120 kilóról fogyott 60-ra), mégsem boldog új külsejével. Viszont már randizik. A témáról ebben a cikkben mesélt Kunovics Katinka.

Bochkor Gábor: Balázs nem mond igazat. Mindig cuki akar lenni, de amikor visszajövünk, akkor nem aranyosan reagál

Augusztus 31-től Bochkor címmel újra reggeli rádióműsort fog vezetni Bochkor Gábor a Retro Rádión Lovász László társaságában. Ennek apropóján beszélgettek egy kicsit kettejükkel a rádiózásról, a közös munkáról, a terveikről, no meg Sebestyén Balázsról, akinek személyét illetően Bochkor igen határozottan nyilatkozott. Az interjú teljes szövegét erre a linkre kattintva találod.

Szilágyi István unokája felidézte egyik legkedvesebb emlékét nagypapájával

A 17 éves Szilágyi Nándi Brüsszelből utazott haza meglátogatni nagymamáját, Jolánt, de a találkozást idegenek zavarták meg, akik agresszívan bántak vele és édesanyjával. Az idős asszony segítőjeként feltűnő emberek miatt Nándiék a legrosszabbtól tartanak. Félelmeiről és elhunyt nagypapájáról őrzött egyik legkedvesebb emlékéről ebben a cikkben vall az unoka.

Törőcsik Mari csodás felépülésével mindenkire rácáfol: nemrég még az ágyból is alig tudott kikelni, most újra készülne a színpadra 

MTI Fotó: Komka Péter

Egyelőre csupán egy dédelgetett álom, hogy ismét közönség elé álljon, de fizikai állapota rohamos javulásának köszönhetően könnyen lehet, hogy tényleg újra színpadra léphet. Arról, hogy van most Törőcsik Mari, és minek köszönheti váratlan gyógyulását, ebben a cikkben nyilatkozik az ápolója, volt férje, Bodrogi Gyula, unokája, Járai Máté, valamint maga a művésznő.

Fördős Zé: A családi vállalkozásunk az adósságaival együtt eltűnt a süllyesztőben

A Konyhafőnök zsűritagja ebben a cikkben mesél arról, hogyan ment tönkre édesapjával közös cégük.

Hargitai Bea kisfia fergetegesen trollkodott be anyukája pózolós képébe

Kicsit szebb lenne a világ, ha az unalmas, megkomponált instás képeken gyakrabban feltűnnének olyan unatkozó ötévesek, mint Hargitai Bea fia, akinek elhomályosuló tombolása mindannyiunk szívéből szólt. A vicces fényképért ide kell kattintani.

Álarcos Énekes: a Reggeliben is elárultak egy nyomot Dancsó Péter utódjának személyéről

Szeptember 6-án indul az Álarcos Énekes második évada, de még mindig nem tudni, ki érkezik a távozó Dancsó Péter helyére negyedik zsűritagként. A csatorna egy játékra bízta az új nyomozó kilétének felfedését, amihez először a hétfő esti Fókuszban súgott egy segítséget a műsor kreatív producere, majd a keddi Reggeliben elhangzott a második rávezető információ. Bővebben.

Tücsi bikinis fotón mutatta meg a szüléstől meggyötört hasát

A modell másfél évvel ezelőtt adott életet kislányának, majd sokáig képtelen volt elfogadni a változásokat, amelyeket a terhesség és a szülés okozott a testében. Aztán később már arról nyilatkozott, megtört a jég, és “valahogy természetessé vált az, aminek egyébként is természetesnek kellene lennie”. A kommentelők nem értenek egyet ezzel maradéktalanul, többen beszóltak új, fürdőruhás fényképére. Íme a fotó és a további részletek.

A 62 éves Madonna úgy kivasaltatta az arcát, hogy rossz ránézni

Fotó: Frans Schellekens/Redferns

Az 1958-as születésű popikon nem bír kibékülni azzal, hogy ő sem győzheti le az évek múlását, és egyre nevetségesebb harcot folytat a ráncaival. Ennek legújabb bizonyítékát a hétvégi szülinapi buliján készült felvételek szolgáltatják. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...

képcím

Tóth Gabinak elege lett, feljelentést tesz