Horrorgyilkosság Szatmárban: baltával darabolta fel a 'földönkívülit'

Startlap - Startlap
Egy italozás vezetett a házigazda haláláig.

Borzalmas gyilkosság történt hétfő délután a Szatmár megyei Avasújvároshegyen – számol be a Maszol.ro

Egy 62 éves helyi férfi, M. N. meglátogatta 84 éves, nagybányai illetőségű pinceszomszédját, aki idős kora ellenére rendszeresen kijárt a hegyre és művelte szőlőjét. Ahogy az már ilyenkor szokásos, a látogatás alkalmával asztalra került a bor is, a két férfi egyre sűrűbben koccintgatott. A beszélgetés előbb nézeteltéréssé, majd kemény szóváltássá alakult, a vita hevében pedig M. N. kést rántott, és agyonszurkálta idős vendéglátóját – írják.

Földönkívülinek nézte

Később derült ki, hogy a gyilkos maga tett bejelentést, majd a rendőröknek be is ismerte a tettét még a helyszínen, majd az ügyészségen sem tagadta, hogy meggyilkolta és feldarabolta cimboráját.  Tettéről ijesztő részletek derültek ki: baltát ragadott, és előbb levágta az áldozat fejét, majd az egész testet szinte miszlikbe aprította — vélhetően azért, hogy a holttestdarabokat elrejtve akarta eltitkolni az emberölést.

Ennek mond némiképp ellent mond M. N. zavaros magyarázkodása, miszerint az áldozatot valamiféle földönkívüli lénynek érzékelte – zárul az írás.

Ez is érdekelhet

képcím

Még hosszú ideig maradhat az árstop

képcím

Változnak a csok, a jelzáloghitel-elengedés és a babaváró...

képcím

Itt van Gyurcsány válasza, vitázna-e Orbánnal