Hopp Csilla először beszélt kamerák előtt Dávidka haláláról

Startlap - Startlap
L.L. Junior volt párja elmondta, hogyan történt a baleset, és az őt ért vádakra is reagált. Bulvárösszefoglaló.

“Az utolsó percekig is mosolygott” – Hopp Csilla először szólalt meg kamerák előtt Dávidka haláláról

L.L. Junior volt párjamegrendítővallomásban kifejtette, mit érez kisfia, a hároméves Dávidka halála óta, hogyan történt a baleset, valamint az őt ért vádakra is reagált. A beszélgetést itt nézheted meg videón, vagy akár el is olvashatod a lényeget.

Végre interjút adott Fecsó: Vasvári Vivien férjét hidegzuhanyként érte, hogy felesége válni akar

Vasvári Vivien egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy válik Fecsótól, aki azóta nem nyilatkozott. Most azonban az építész elmesélte az ő oldalát az eseményekről, amiből kiderült: felesége döntése sokkolta őt.

Lagzi Lajcsi vallomása: a bírósági ügyére ráment a házassága

Lagzi Lajcsi még javában mászkál a bíróságra, és azt eddig is tudtuk, hogy családját eléggé megviseli ez az ügy, de azt, hogy a házassága gyakorlatilag tönkrement, csak most árulta el a trombitás. Szavaiból világossá vált: feleségének az a baja, ahogy Lajcsi kezeli a szituációt.

Elhunyt Rip Taylor komikus, a Reszkessetek, betörők! 2. színésze

Munkásságáról ebben a cikkben írnak, fényképekkel és videókkal illusztrálva.

“A világ legcsodálatosabb unokája” – közölte kisebbik unokájáról Pécsi Ildikó, aki a nagyobbik fiút feljelentette

Pécsi Ildikó fia előző házasságából származó unokája ellen tett feljelentése nyomán megindult büntetőügy jelenleg is tart. A művésznőnek ugyanakkor van egy másikunokája is, akivel már korántsem ilyen rossz a viszony… Ha megnézed ezt a cikket, elolvashatod, miket mondott róla, valamint az elmúlt évtized megpróbáltatásairól Pécsi.

Rajzfilmfigurákkal, sosem látott fotókkal és szerelmes sorokkal köszöntötte fel a 26 éves Palvin Barbarát színész szerelme

Ha valaki esetleg nem tudná, a magyar szupermodell emberét Dylan Sprouse-nak hívják. De igazából ha nem Palvin Barbarával járna, akkor a fiatalabb közönség néhány lelkes tagját eltekintve nálunk gyakorlatilag senki sem ismerné a nevét, a munkássága ugyanis nem indokolja ezt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @russelljames

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

No de térjünk a lényegre: Sprouse és Palvin egy pár, és utóbbi október 8-án ünnepelte 26. születésnapját, még ha az arcát elnézve ez kicsit hihetetlen is. És a hősszerelmes kedves a közösségi oldalán is megemlékezett a modell születéséről, mindannyiunk legnagyobb örömére elég sok eddig ismeretlen fotóval és viccesen romantikus sorokkal.

Videó: Will Smith ivott egy korsóval a Széchenyi fürdő vizéből Ang Lee-vel, aztán gyorsan meg is masszírozták, és Kulcsár Edina is megjelent

Még budapesti látogatása során a Good Morning America című műsor stábja készített interjút a termálfürdőben Will Smith-szel, így került sor a fent említett eseményekre. A teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy Kulcsár Edina valójában kábé akkora szerepet kapott a riportban, mint a Harcosok klubjából jól ismert felvillanó nemi szervek. Ha érdekel az adás vonatkozó részlete, akkor kattints ide a videóért.

Ádám a Séfek séfjéből elmesélte, milyen volt 19 évesen leküzdeni halálos betegségét

Meg azt is, hogyan került az életébe a gasztronómia. A szakáccsal Liptai Claudia beszélgetett.

Szerencsétlen Melania Trumpot már megint mindenki a ruhájáért utálja

Melania Trump gyakorlatilag egy lépést se tehet anélkül, hogy fürkésző szemek ne vizslatnák minden egyes mozdulatát. Az egyik legutóbbi alkalommal például ezzel a fotóval verte ki a biztosítékot:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We will #neverforget #september11

First Lady Melania Trump (@flotus) által megosztott bejegyzés,

Így történt ez a napokban is, amikor a first lady a Grand Teton Nemzeti Parkba látogatott el egy kirándulást népszerűsítő esemény kapcsán, ahol már megint egy kövér feketepontot kapott, ismételten az öltözéke miatt. Előre szólunk, semmi kihívó vagy sértő dolgot nem viselt. Fotóért és magyarázatért erre a linkre kattints.

“Egyre nagyobb és nagyobb” – mondja testéről Ashley Graham, és egy olyan videót osztott meg meztelen önmagáról, amit sosem fogsz tudni elfejeteni

A világ talán leghíresebb plus size modelljéről van szó, aki két hónappal ezelőtt jelentette be terhességét. Graham legfrissebb instás bejegyzésében videón mutatta meg, hogy fest most, és mi még soha nem láttunk ehhez fogható felvételt…

Ez is érdekelhet

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Vasvári Vivien babát vár