Hivatalos: újra összeáll a Jóbarátok

Tizenhat évnyi találgatás és rajongói könyörgés után megtörténik a csoda! Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-22 14:06

Fotó: Warner Bros. Television

Újra együtt a Jóbarátok, kiderült mikor láthatjuk őket

 Egy ismert nemzetközi kábeltelevíziós társaság legújabb csatornájának indítása alkalmából bejelentette: tizenhat év után végre tényleg visszatér a Jóbarátok, éspedig a hatfős főszereplő gárda teljes részvételével. Ez maguk a sztárok is megerősítették – ha kíváncsi vagy, mikor is kerülhetnek adásba és hol, akkor csak ide kell kattintanod.

A 47 éves Winkler Nóra gyermeket vár

A korábban műsorvezetőként dolgozó Winkler egy éve határozott a családalapítás mellett. Döntéséről, valamint terhességéről ebben a cikkben mesél.

Íme a bizonyíték, hogy tényleg egy piros betűs nap volt az, amikor Rogán Cecília Instája újra nyilvános lett: hatalmasat szexizett a kanapén, és úgy szétphotoshopolták az arcát, hogy felismerni is alig lehet

Rogán Cecília Instagramjának elvált asszonyként immár csak a képzelet és a szemérmesség szabhat határt. Legfrissebb posztja alapján arra következtetünk, hogy az előbbiből jó sok van, az utóbbiból pedig egyre kevesebb. A fényképért ide kell kattintani.

Sosem lehetünk elég hálásak Schobert Norbiért: megint kamuzott egy hatalmasat

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Emlékeztek még arra, amikor Norbi két évvel ezelőtt büszkén újságolta, hogy egy olaszországi étteremben kifőzette a saját, szénhidrátcsökkentett tésztáját? A történetet Berki Krisztián is lelkesen megerősítette, fényképeket is posztolgattak a “csökkentett szénhidráttartalmú csapatról”. Csak aztán sajnos valaki felkereste az éttermet, és kiderült, hogy az egészből egy szó sem igaz. A ketodiéta felkent papja a minap újrázott egyet: már megint sikerült egy nagyot hazudnia, és legnagyobb örömünkre ismét lebukott, így ma is van min nevetni.

Lerohanták az Aldikat Katalin hercegné csizmája miatt

Ha Cambridge hercegnéje felvesz valamit, az minden angol nőnek kell. Általában több száz fontba kerül, ha valaki Katalinnak akar beöltözni, az Aldi jóvoltából most mindösszesen 15 ezer forintért nyílt erre lehetőség. Részletek itt.

Rékasi Zsigmond: Lehet álszentkedni, de én pontosan tudom, hogy tényleges fizikai fenyegetést rám eddig kizárólag cigányokból álló bandák jelentettek

Rékasi Károly fia egy terjdelmes Facebook-posztban számolt be arról, hogy a Széll Kálmán téren vette üldözőbe egy cigány fiatalokból álló csoport, miután egy lány segítségére sietett, akit a banda bántalmazott. Az ügy kapcsán az idősebb Rékasi is megszólalt. A poszt teljes szövege és Rékasi Károly reakciója erre a linkre kattintva található.

Hosszú Katinka határozottan közölte, ki nem szerepelhet a filmjében

Na, vajon ki lehet az, akit ennyire nem akar látni az úszónő a róla szóló dokumentumfilmben? Innen kiderül.

 Vajna Tímea bimbózó kapcsolatáról mesélt: “Andy lelke beleköltözött Zoliba”

Amikor pár héttel ezelőtt többször feltűnt egy titkozatos férfi Vajna Tímea oldalán, még csak arról volt szó, hogy csak barátság fűzi az özvegyhez az idegent. Vajna most azonban elismerte, hogy ennél azért többről van szó, és megszólalt új viszonyáról. Ha érdekel a teljes nyilatkozata, akkor kattints ide.

Na, vajon ki lehet az, akit ennyire nem akar látni az úszónő a róla szóló dokumentumfilmben? Innen kiderül.

 Elolvadunk Kiss Ramóna kisfiának új fotóitól

Kiss Ramóna fia még csak egyéves, de ez nem akadályozza meg abban, hogy bárkit levegyen a lábáról. Minderről itt találsz fényképes bizonyítékokat.

Harsányi Levente helyében mi biztos nem meséltük volna el, mit csinált azzal a halom pénzzel, amit 20 évvel ezelőtt véletlenül talált 

HarsányiNyugi! Köztünk marad… vendége volt, itt beszélt az 1989-ben történt esetről, amelyben egy igencsak nagy összeg volt a tét. Ha kíváncsi vagy a sztorira, akkor nézd meg ezt a videót.
 

Mai nap hírei

Felmérték a Leonardo da Vinci rajzain lerakódott mikroorganizmusokat

szimpatika.hu11 órája

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu12 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája