Hitlerbajszos, horogkeresztes Orbán-képek tűntek fel a tallini magyar nagykövetség falán

Startlap - Startlap
A képekhez üzeneteket is írtak, melyekben erősen kritizálták a magyar miniszterelnököt. Esti hírösszefoglaló. 

Hitlerbajszos, horogkeresztes Orbán-képekkel dekorálták ki a magyar követséget Tallinnban

Több plakát is megjelent Tallinnban, az észt fővárosban, amely Orbán Viktort hitlerbajusszal, a homlokán vörös horogkereszttel ábrázolja. A miértre ez a cikk adja meg a választ. 

Összeomlott az orosz gázimport

Az elmúlt két hétben a heti 600 millió köbmétert sem érte el az Európába érkező orosz gáz mennyisége. Ez tényleg hihetetlenül kevés: tavaly az évnek ebben a szakában 2,7-2,8 milliárd köbméter futott be hetente, és már az a mennyiség is sokéves mélypont közelében volt. Részletek

Kezdődik a csillagászati ősz: varázsos hangulatképek a nagyvilágból

Az őszi napéjegyenlőség idén szeptember 23-án lesz, a természet azonban már az évszak színeire váltott: sárgában, vörösben, barnában és ezek árnyalataiban pompázik a táj. Mesés képeket mutatunk Kínától Japánon át Németországig.

Hadházy Ákos hálás Kövér Lászlónak

A megválasztott képviselőt meglepte, hogy mennyire gyáva a Fidesz, mennyire tart tőle. Hadházy Ákos jelezte, hálás Kövér Lászlónak, hiszen újabb lehetőséget ad, hogy emlékeztesse az embereket: a tisztességtelen választás elleni tiltakozásul nem vett részt az alakuló ülésen. Bővebben

Felhívták Putyin leghűbb emberének fiát, hogy talán be kellene vonulnia

A legismertebb orosz ellenzéki, az Alekszej Navalnij-közeli online csatorna megtréfálta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivőjének fiát, hogy Putyin mozgósított, és neki is be kell vonulnia. Hatás nem maradt el. Íme

OTP-vezér: Magyarországnak nagyon kell az uniós forrás

Csányi Sándor nem érti, miért a bankok fizetnek extraprofitadót, amikor más szektorok sokkal jövedelmezőbbek. Az OTP-vezér gondolatai itt érhetőek el. 

Az orosz-grúz határon is kilométeres dugó alakult ki Putyin bejelentése után

Nem csak az orosz-finn határon torlódott fel több kilométeres kocsisor, hanem az orosz-grúz határon is, ahol nagyjából 5 kilométeres lehet a sor. Videó.

Nagy dobásra készül Lázár János, ismét külföldi cégeket vennének célba

Az új állami beruházásokról szóló törvény VG birtokába jutott tervezetből kiderül: véget vetnének az egyszereplős közbeszerzéseknek, megreguláznák az építőanyagok drágulásának áthárítását és vizsgálat indul, ha elszállnak a kivitelezési költségek. Részletek

Visszakapja a frekvenciáját a Tilos Rádió

„Ma kora hajnalban, 6 óra körül jött meg a hír, hogy van nyertese az FM 90.3 frekvencia pályázatnak! Mivel egy pályázó volt csak, a Tilos Kulturális Alapítvány, vajon ki lehet ennek a pályázatnak a nyertese?”

– írta Facebookon csütörtök reggel a Tilos. Hogy miért, és mikortól nem volt sugárzási frekvenciájuk, az ide kattintva fog kiderülni.

 

 

Címlapkép: Getty Images

Ez is érdekelhet

képcím

Eljárást indítottak a lélegeztetőgép-biznisz egyik szereplője...

képcím

Akár 200 ezer forinttal büntethetik, aki nem vesz részt a...

képcím

Akkora a kereslet a hatósági áras tűzifára, hogy több helyen...