Hazatért és nyilatkozott Kenderesi

Startlap - Startlap
"Már most is halott vagyok" - a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja tagadja a vádakat, és nem börtönt szán a valódi elkövetőnek. Még a főügyészség szerint is nagy gond van a Czeglédy-ügy bíróival. Inkább a rákos betegeket váratták a Bajcsyban, minthogy jelezzék a CT meghibásodását. Hírösszefoglaló.

Kenderesi Tamás hazaért, nyilatkozott, és megy a kórházba

A bíróság által kivetett pénzbüntetés kifizetése után csütörtök éjfél környékén érkezett vissza Dél-Koreából Kenderesi Tamás, aki ellen szexuális zaklatás miatt eljárást indítottak. Az úszó hazatérése után röviden nyilatkozott, többek között arról, kivel szeretne mihamarabb találkozni. Édesanyja pedig elmondta, hogy Kenderesi rövidesen kórházba megy. Ha érdekel, mit mondott Kenderesi Tamás, mi vár rá a kórházban, és kivel szervez találkozót, akkor ezt a cikket olvasd el.

“Már most is halott vagyok” – a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja tagadja a vádakat, és nem börtönt szán a valódi elkövetőnek

A 23 éves K. Kata megölésével gyanúsított Cs. Dániel kiszivárgott üzenetváltásai alapján a fiatal férfi tagadja a gyilkosságot, és megtorolná volt barátnője halálát. Az állítólagos üzeneteket ebben a cikkben olvashatod el.

Még a fellebviteli főügyészség szerint is nagy gond van a Czeglédy-ügy bíróival

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hosszas huzavona után kedden döntöttek a Czeglédy Csaba elleni milliárdos költségvetési csalásról szóló büntetőeljárás folytatásáról. Az üggyel kapcsolatos eddigi jogi vitába a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség is beszállt, és egy július eleji vádhatósági iratukból az derül ki: olyan bírók kezdik el hamarosan tárgyalni az utóbbi idők legátpolitizáltabb büntetőperét, akiket ki kellene zárni az eljárásból

Inkább a rákos betegeket váratták a Bajcsyban, minthogy jelezzék a CT meghibásodását

Nem jelentette a CT hibáját a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky kórház, ezért hiába várakoztak a betegek a vizsgálatra. Minderről az RTL Klub szerzett tudomást rejtett kamerás riportjában, amit itt nézhetsz meg.

A magyar állam nagyon jól él, csak a lakosok életszínvonala kritikán aluli

Az egy főre eső végső fogyasztási kiadás (vagyis az életszínvonal) alapján összeállított uniós lista alapján a magyar háztartásoknak már megint sikerült siralmas helyen végezniük. Mindeközben a magyar állam kifejezetten jól szerepelt a végső fogyasztási kiadásai tekintetében. Mit is jelent ez pontosan, milyen a magyarok helyzete uniós összehasonlításban, és miként változott mindez az elmúlt tíz év során? A válaszokat itt találod.

A KDNP augusztus elsején buzdít a műanyagmentes júliusra 

Forrás: Facebook/ KDNP és frakciója

Zöld fordulatot vettek a kereszténydemokraták, és kiadtak egy rövid videót Juhász Janka és a műanyagmentes július főszereplésével. A gond csak az, hogy a jó szándékú anyag augusztus elsején került ki. 

Van egy funkció a Facebookon, amit jobb, ha azonnal letiltasz

A Facebook kényelmi funkcióként hivatkozik arra a funkcióra, amelyet ha egyszer engedélyezel, szinte lehetetlen tőle megszabadulni, és valójában a személyes adataink megszerzése a cél, amely aztán nagyon kellemetlen helyzetekhez vezethet. Melyik ez a beállítás, és hogyan lehet kiirtani? Kattintás után elmagyarázzák.

A hétvégén már ismét sok napsütésre számíthatunk

Szombatra elvonul az a hidegfront, amelynek hatására pénteken átmenetileg esősre fordul az idő. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Ördög ügyvédje-per: bűnösnek találták Czeglédy Csabát

képcím

Magyar Péter egy fillért nem költött hirdetésre a Facebookon

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon