Kiemelt Hírek 2017. szeptember 27.

Hazánkba jön a Trónok harca

Kiemelt Hírek 2017. szeptember 27.
Westeros az Arénában.

Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában, köztük Budapestre is.

“A produkció mérete és látványa magával ragadó módon kelti életre Westeros és Essos világát” – mondta Ramin Djawadi zeneszerző, akinek a sorozat népszerű főcímzenéjét is köszönhetjük.

Az Emmy-díj nyertes HBO-sorozat hét évadot felölelő zenei koncertélménye 2018. május 18-án lesz látható a Budapest Sportarénában.

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én, azaz most pénteken kezdődik 10 órakor. Az exkluzív HBO elővásárlási lehetőség már most is él, és egészen péntek reggel 9 óráig elérhető. A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca 2018. május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára.

A George R.R. Martin fantasy könyvsorozatán alapuló Trónok harca a Westeros kontinensén élő nemesség és árulásaik története, ahol a nyarak és a telek évekig tarthatnak, és csak a hatalom vágya örök. Az Emmy- és Golden Globe nyertes sorozat az egész világon megragadta a rajongók fantáziáját, és az egyik legnépszerűbb televízíós sorozattá vált.

Keresés az oldalon