Hatalmas traffipax-akciót jelentettek be

Startlap - Startlap
Gigászi ellenőrzés kezdődik az utakon, Felcsútról jöhetett a trágyaszag, jön az év legmelegebb napja. Hírösszefoglaló.

Autósok, figyelem: traffi-akció közeleg

Augusztusban egy egész héten át az összes traffipax kint lesz az utakon. Hogy pontosan mikor várható a gigászi ellenőrzés,az ebből a cikkből kiderül.

Kiderült, honnan jöhetett az orrfacsaró bűz

Az Országos Meteorológia Szolgálatnak megvan a válasza arra, honnan jöhetett a napokon át érezhető bűz. Mint írják, csütörtökön jellemzően nyugati-északnyugati szél fújt a délutáni, esti órában, majd péntekre kissé déliesebbre módosult a légáramlás. Ezt az információt, valamint a modellszámítások eredményét felhasználva derítették ki a legvalószínűbb forrásterületet. Az OMSZ által megosztott térképről kiderül, akár Felcsútról is érkezhetett a szag. Olvasd el itt a részleteket! 

Meghalt a Petőfi hídról lezuhant férfi

A kórházban életét vesztette az a férfi, aki két nappal ezelőtt zuhant le a Petőfi hídról – tudta meg a Blikk. A részleteket itt olvashatod el. 

Kövér: a magyarok tudják, hogyan kell előrelépni

Az Országgyűlés elnöke szombaton az erdélyi Székelyszentistván református templomában szólalt fel a Kárpát-medencei Szentistván és Szentkirály nevű településeket tömörítő Szent Király Szövetség 23. találkozóján. Itt beszélt arról is, hogy Magyarország ma ugyanazt kívánja magának, mint a szomszédainak: valamennyien legyenek erős és cselekvőképes, regionális együttműködésre kész és képes nemzeti államok, amelyek minden többségben és kisebbségben élő nemzeti közösség számára biztosítani tudják a szülőföldön a biztonságot, a nemzeti méltóságot és a gazdasági növekedést.

Beszélt még történelemhamisításról és megfélemlítő provokációról is. Olvasd el itt, mit mondott pontosan. 

Manfred Weber kimondta, Orbán és Macron fúrta meg

A CSU politikusa úgy véli: Orbán és Macron nagy károkat okozott az európai demokrácia ügyének azzal, hogy a francia államfő és a magyar kormányfő „szövetségén” megbukott az ő bizottsági elnöksége. Weber szerint mind Macron, mind Orbán abban volt érdekelt, hogy ne az európai választópolgárok, hanem a kormányok akarata érvényesüljön. Hogy mit mondott még Manfred Weber Orbánékról, az ebből a cikkből kiderül. 

Kitalálod, hány fok van most a 4-6-os villamoson?

Fotó Thinkstock

Tegnap délután egyik busz klímája sem működött a Széll Kálmán térről induló 4-6-os villamospótló járaton, de az 1 éves, magyar gyártmányú Modulo autóbuszon sem működött a légkondi. Nem csoda, hogy elképesztő mennyiségű panasz érkezik az utasoktól. A Közlekedő Tömeg most megmérte, pontosan hány fokban zötykölődnek az utasok. Itt nézd meg a brutális eredményt. 

Lehull a lepel a nagy sorsjegytitokról

Mégis, mi folyik a kaparósoknál? – ezt a kérdést teszi fel a Pénzcentrum cikkében, amiből az is kiderül, 2019. 31-ik hetéig havonta átlagosan 13-14 millió darab kaparóssorsjegyet értékesítettek hazánkban. A lap annak járt utána,  hogy a rendkívül alacsony valószínűség mellett egyáltalán van-e még fizikai esély arra, hogy valaki az általa megvásárolt sorsjeggyel bankot robbantson. Olvasd el a cikket itt.

Öngyilkos lett a pedofíliával vádolt Jeffrey Epstein

Photo by Stephanie KeithGetty Images

Megölte magát a börtönben a hírhedt milliárdos; Reggel holtan találták a manhattani cellájában a gyereklányokból szexhálózatot építő, emberkereskedelemmel és pedofíliával vádolt férfit. Részletek ebben a cikkben

Megölte feleségét, majd önmagával is végzett a férfi, mert nem tudta fizetni a számlákat

A hetvenhét éves Brian Jones szerda reggel hívta a 911-et,  és közölte, meg fogja ölni magát. Az is elárulta, hogy hol fogják megtalálni őt, illetve feleségét a rendőrök, ha majd kiérnek a házukhoz. A férfi egy búcsúüzenetet is hagyott, amiben megmagyarázta tettét. A szomorú történetről itt olvashatsz bővebben. 

Hétfőn lehet az év legmelegebb napja

A hőség várhatóan hétfőn éri el a csúcspontját hazánkban, és minden eddiginél melegebb jöhet. Itt megnézheted, hány fokot jósolnak erre a napra.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...