Hatalmas árleszállításokkal indulhat a következő év a boltokban

Startlap - Startlap
Szokatlan folyamatot idézhet elő az üzletekben, hogy a szállítmányozási problémák gócpontja tartósan a kikötőkbe és a logisztikai központokba vándorolt. A szakemberek elmagyarázták, hogyan vásároljunk, ha spórolni szeretnénk. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI Fotó: Balázs Attila

Óriási árleszállításokkal indulhat a következő év a koronavírus miatt

Szokatlan folyamatot idézhet elő az üzletekben, hogy a szállítmányozási problémák gócpontja tartósan a kikötőkbe és a logisztikai központokba vándorolt. A szakemberek elmagyarázták, hogyan vásároljunk, ha spórolni szeretnénk. További információkért katt ide.

Magyar rendszámú kisteherautóban találtak két halottat Siegendorfnál

Közel harminc, segítségért kiáltó és levegőért kapkopdó menekült fogadta az osztrák katonákat a gyanús járműben, amelynek sofőrje ellen szabályos hajtóvadászat indult kedden az eisenstadti járásban. Bővebben.

Koronavírus itthon: aggasztóan nő az elhunytak száma

MTI/Vasvári Tamás

A legfrissebb, hivatalos járványügyi adatokat erre a linkre kattintva ismerheted meg

OMSZ: Ismét bebizonyosodott, hogy a hülyeség gyorsabban terjed, mint a fény

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZO) kénytelen volt közleményt kiadni a “rendkívül magas koncentrációjú” kén-dioxid felhőről, olyan tempóval kezdett terjedni egy álhír a Facebookon. Íme.

Detroitban elfogták a top 50 legkeresetteb magyar bűnöző egyikét

A pásztói férfit öt éven át hiába kereste a rendőrség. Az esetről ebben a cikkben olvashatsz.

Bejelentették az összellenzéki október 23-i ünnep helyszínét

Márki-Zay Péter és Dobrev Klára részvételével közös demonstrációt tartanak. Részletek.

Valahogy eltűnt 9 százalék az egészségügyi szakdolgozóknak ígért béremelésből

MTI/Szigetváry Zsolt

Míg 2018 végén a kormány jövőre 30 százalékos béremelést ígért, Orbán Viktor a napokban már csak 21 százalékról beszélt. Azt ugyanis elfelejtették megemlíteni, hogy az illetmények emelését nem úgy számolják majd, mint korábban. A kezdő szakdolgozók bére az orvosokéhoz viszonyítva egyre kevesebbet ér, régóta a bérminimumot közelíti, miközben akár 30 ezer szakdolgozó hiányozhat az egészségügyből. Részletek.

Daganatos betegek ezrei maradhattak láthatatlanok a rendszerben a járvány miatt

A szakértők szerint ötezren lehetnek, akik a koronavírus-járványnak köszönhetően jelenleg nem kapnak kezelést. Ezek a betegek minden bizonnyal később, már nehezebben kezelhető esetként bukkannak majd fel a rendelőkben. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Tengeralattjáróról indított ballisztikus rakétát tesztelt Észak-Korea

ENSZ Biztonsági Tanácsa szerdán zárt ülést tart, a japán miniszterelnök kampánykörútját megszakítva nemzetbiztonsági intézkedésekbe kezdett. A fegyverek akár nukleáris robbanófejek hordozására is alkalmasak lehetnek, ez az idei évben immár a nyolcadik nagyobb katonai teszt a diktatúra részéről. Bővebben.

Erős szél tarkítja a melegedést

A több helyen élénk széllel érkező enyhülés nem fog sokáig tartani. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Júliustól hat szociális szakápolási központ jön létre

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ez lesz Ferenc pápa szombati programja