Hat év után újra szerelmes Demcsák Zsuzsa

A műsorvezetőnek szárnyakat adott a szerelem.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-08 10:57

Fotó: Facebook

Demcsák Zsuzsa és volt férje hat évvel ezelőtt költözött külön, majd a műsorvezető sokáig egyedül nevelte két gyermekét. A munka és a szingli anyaság túl nagy feladatot rótt rá, és végül egy időre el kellett köszönnie a képernyőtől. Demcsák azóta már újra szerepel, és a Blikknek most azt is elmesélte, hogy néhány hónappal ezelőtt végre a szerelem is rátalált sok év után egy régi ismerős személyében, aki jelenleg külföldön dolgozik.

Olyan más volt az a “helló”, amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő. Mindkettőnknek megvan a saját élete, amihez nagyon nehéz igazodni, ráadásul mindez két különböző országban történik. Ennek ellenére a távkapcsolatnak még csak az előnyét érzem, hiszen az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, a gyerekeknek a tanulás és a különórák. Nálunk is így van ez, de hétköznaponként is órákat beszélgetünk telefonon, tervezgetjük a hétvégi közös programokat. Pénteken már minden mozzanatát úgy tervezzük a hétvégének, hogy mi is és a gyerekeink is minél többet tudjanak együtt lenni. Az a lényeg, hogy végre úgy élünk, mint egy igazi család, ami mindig is nagyon hiányzott nekem. Szerencsére a gyerekeink is elfogadták és szeretik egymást. A lányaink pont egyidősek, remekül kijönnek egymással. Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én “szolgáltam ki”. Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi. Ért a gyerekek nyelvén, szépen és jól bánik velük, korban tökéletesen illik hozzám, és nem mellesleg kifejezetten jóképű

– fogalmazott Demcsák, aki egyelőre nem tudja, hogyan tudnának megszervezni egy közös életet, de jelenleg nem is foglalkozik ezzel, hanem élvezi, hogy ez a szerelem “szárnyakat adott” neki.

 

Mai nap hírei

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu3 órája

Ezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu5 órája

Végéhez közelít a Dunaferr drámája

autopro.hu6 órája

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu6 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu7 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu7 órája

Katasztrofális sátrazásom története: laza vagyok, de ami sok, az sok, és ez bizony sok volt

she.life.hu10 órája

Vizsgálat indult a Pfizer vakcinája ellen, de aggodalomra nincs ok

metropol.hu19 órája