Demcsák Zsuzsa férjhez akar menni, de kissebbségi komplexust okoz a férfiakban

Pedig ha bulizni megy, minden második férfi azt mondja neki, hogy feleségül akarja venni őt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-17 12:08

Demcsák Zsuzsa botrányos interjúja után hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot. A korábban sikeres tévés karriert építő közgazdász újra kilépett a sajtó elé, most épp a Story magazin olvasói előtt próbálta felfedni igazi énjét.

Demcsák egyáltalán nem látja magát botrányhős típusnak. „Ez nem én vagyok. Talán akkor fordult át, amikor a férjemtől váltam. Akkor lettem érdekes a sajtó számára. Észrevették, hogy velem címlapokat lehet csinálni, és el lehet adni az újságokat” – magyarázta a tévés, aki szerint ha kilép az ajtón, és belelép egy macskába, az máris címlapra kerül, és emiatt szinte soha nem tudja elengedni magát.

A műsorvezető szeretne újra férjhez menni, és jelentkezők is vannak, mint mondja, a szórakozóhelyeken minden második férfi szeretné feleségül venni őt. Azonban szingli anyukaként erősnek kellett lennie, mindent meg kellett tennie a gyerekeiért, és ez odáig fajult, hogy már egyáltalán nem mutatja ki gyenge oldalát, amivel elijeszti a férfiakat.

Elfelejtettem gyengének lenni, nem szeretem, hogy elfelejtettem segítséget kérni. Bármi van, azt mindig magam akarom megoldani. A női oldalról felejtettem el gyengének lenni. Milyen férfinak kell lenni ahhoz, hogy aki ezt képes úgy felfogni, hogy ő mégis többet tud és akar nekem nyújtani, mint amilyen én vagyok. Mindig azt szokták mondani, hogy kisebbségi komplexusokat okozok bennük

– magyarázta Demcsák.

Címlapkép: Facebook

Mai nap hírei

Nyolc gól, két mesterhármas, Szoboszlai megállíthatatlan

eurosport.hosszabbitas.hu11 órája

Egy kutatás szerint 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

gsmring.hu12 órája

Egy őrületes részletre derült fény a Reszkessetek, betörők!-ből, amit eddig tuti nem vettél észre

joy.hu12 órája

Igazságos nyugdíjemelést követel Korózs Lajos

demokrata.hu16 órája

Folytatódnak a gumikacsás tüntetések Thaiföldön

kitekinto.hu18 órája

Farkasházi Réka nagykövet lett

napidoktor.hu18 órája

Láttál már 200 kg-os édesvízi halat?

agroinform.hu19 órája

Hadházy börtönbe küldené Tarlóst

168ora.hu19 órája