Harryt és Meghant zaklatják Los Angelesben

Startlap - Startlap
Nem lett könnyebb az életük, hiába költöztek át Amerikába. Heti bulvárösszefoglaló.

Harry és Meghan megunta: többször ki kellett hívniuk a rendőrséget

Nagy-Britanniából egyebek közt az állandó médiacirkusz miatt költöztek át az Egyesült Államok, de úgy néz ki így sem lett könnyebb az életük. Részletek. 

Holtan találták Petics Kristófot, a 2016-os X-Faktor énekesét

A zenész testére egy tóban bukkantak rá. Petics zenekarának egyik tagja nyilatkozott a hírről. A halálesetről itt írnak bővebben. 

Szinetár Dóra vallomása: sírógörcsöt kapott, amikor megmondták neki, hogy kisfia Down-szindrómás 

A színésznő felidézte, hogyan élte meg az orvosi szakvéleményt, és arról is beszélt, miért bízik benne, hogy Benji kigyógyulhat a betegségbőlA kisfiú ugyanis a Down-szindróma egyik speciális esetébe tartozik. Ha kíváncsi vagy Szinetár Dóra nyilatkozatára, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szulák Andrea csúnyán beleállt Hajdú Péterbe, amiért ő elküldte a csatornától

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szulák Andrea a közösségi oldalán reagált Hajdú Péter nyilatkozatára. A nem éppen hízelgő sorokért ide kattints.

A járvány második hulláma az Omega végét jelentheti

Az aggasztó hírt Kóbor János, a közel 60 éve fenálló zenekar frontembere közölte. Ha érdekel, miért van veszélyben a zenekar, akkor kattints ide

“Semmi szégyellnivaló nincs abban, amit csinálok” – a Barátok közt egykori sztárja is szakmán kívüli munka után nézett a járvány miatt

Volosinovszki György tavaly télig a Barátok közt Szántó Áronjaként kereste a kenyerét, és eredetileg az idei évet egy szólóprodukció színpadra állításával indította volna. Érthető okok miatt erre nem kerülhetett erre sor, így más bevételi forrás után kellett néznie. Volosinovszki új munkáján sokan meglepődnek, ebben a cikkben nyilatkozik róla. 

Elhunyt Czibók László, híres barátai megható üzenetekkel búcsúznak

Egy héttel ezelőtt váratlanul agyvérzést kapott, és az elmúlt napokban úgy tűnt, állapota javulásnak indult, Czibók László azonban kedden meghalt. Az Éjjel-nappal Budapestben ismertséget szerzett youtubernek sok ismert barátja volt, ebben a cikkben  összegyűjtötték a neki szóló gyászoló üzeneteiket.

Miskolci színész az ország legidősebb érettségizője

Szegedi Dezső 1982 óta tagja a Miskolci Nemzeti Színháznak, egyetemi felvételihez kellett az emelt szintű érettségi. A roma színész célja az érettségivel az is, hogy példát mutasson a cigány fiataloknak. Ha érdekel, hol szeretne továbbtanulni Szegedi Dezső, ebből a cikkből megtudhatod. 

Hódi Pamela és vőlegénye szakítottak

Az elmúlt hetekben már sejteni lehetett, de Hódi Pamela most a hot! magazinnak megerősítette a hírt, hogy ő és focista vőlegénye, Bence szakítottak. Részletek.

Máté Kriszta és Kolosi Péter közös éveikről vallott: “Mindenki azt hitte, hogy előbb-utóbb összeházasodunk”

Máté Krisztina és Kolosi Péter még a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ismerkedtek meg egymással, és azóta elválaszthatatlanok. Kolosi még egy időre be is költözött későbbi kolléganője lakásába, és az ismerőseik fogadásokat kötöttek arról, hogy vajon mikor házasodnak összeEbben a cikkben az immár 27 éve tartó szoros kapcsolatukról mesélnek

45 kiló mínusz durva fogyókúra vagy kemény edzés nélkül: így fogyott le Jessica Simpson

Fotó: Amy Sussman/Getty Image

Az amerikai énekesnő sokak emlékeiben még mindig forrónadrágot, csizmát és cowboykalapot, meg tökéletes idomokat visel, de valójában ez már évek óta a múlté, Simpson régóta küzd a súlyával. Harmadik gyereke születése után közel 108 kilóra hízott. Ekkor lépett be az életébe Harley Pasternak személyi edző, aki elhozta számára a fogyókúrázók szent grálját: úgy olvasztott le Jessica Simpsonról 45 kilót, hogy ehhez se komoly edzésre, se pedig különösebb fogyókúrára nem volt szükség. A módszeréről az alábbi cikkben olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...