Harry herceg óvodásokat megszégyenítő vigyorral lopott kaját egy jótékonysági rendezvényről

A tökéletes bűntény.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-21 22:02

Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Már éppen majdnem elhittük, hogy Harry herceg is beállt családja decens sorai közé, ahol pontosan meghatározott szoknyahosszak szegélyezik a protkollszabályokkal a pokolig kikövezett beszélgetéseket, amikor kiderült, hogy még van remény. A királyi sarj ugyanis egyértelmű bizonyítékkal szolgált arra, hogy ő bizony még mindig egy közülünk, gyarló embertársai közül.

Egyike az ingyen kaja lelkes rajongóinak, akik számára egy konferenciáról papírzsebkendőbe csomagolt pogácsát hazavinni egy kifinomult, élvezetes sport. Akik csak azért járnak kiállításmegnyitókra, mert ott ingyen van a bor, és a gasztrointesztinális apokalipszis keserves bosszújáig tömik magukba az Újházi-tyúkhúslevest minden egyes esküvőn.

Az alábbi videót egy jótékonysági céllal készült szakácskönyv bemutatóján rögzítették, amelynek létrejöttébben Meghan Marle közreműködött. Ahol miközben mindenki tette a dolgát, az ifjú férj kedélyes csevegés helyett inkább elegánsan a háta mögé rejtve elemelt némi szalvétába csomagolt ételt – ami az Insider értesülései szerint egyébként feltehetően szamósza volt.


 

Akit esetleg érdekelnek a kevésbé izgalmas részletek, annak eláruljuk, hogy a szakácskönyvvel, amely körül az esemény forgott, egy nyugat-londoni közösségi konyha számára gyűjtenek pénzt. A kötetből 50 ezer példányt terveznek, és az eladásukól összesen 327 ezer fontos, vagyis 112 millió forintos bevételre számítanak.

Címkék:

Harry herceg

Mai nap hírei

Ne is álmondjunk utazásról, ha májusig nem kapjuk meg a koronavírus-vakcinát

bitcoinbazis.hu5 órája

Top 12 – Ételek, amelyek gyorsítják az öregedést

napidoktor.hu6 órája

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu8 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu10 órája

Nagy az érdeklődés az Iszomm iránt Szanyi Tiborék szerint

demokrata.hu10 órája

25%-kal drágábbak lettek a használt autók

autonavigator.hu11 órája

Toyota Mega Cruiser – alig ismert terepjáró-különlegesség

agroinform.hu11 órája

Nyugdíj kisokos 2021 - Nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, 13. havi nyugdíj

ado1szazalek.com15 órája