Három személyre fókuszál a Márki-Zay Pétterről szóló "jelentés"

Startlap - Startlap
A dokumentum már mindenki számára elérhető. Márki-Zay Péter azt mondja, van róla a Fidesznek ennél "erősebb" anyaga is, a kormánypárt egyetlen mondatban reagált a hírre. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Szigetváry Zsolt

Három személyre fókuszál a Márki-Zay Pétterről szóló “jelentés”

Márki-Zay mindenki számára elérhetővé tette a dokumentumot, amelynek forrásáról azóta a DK több konkrétumot is elárult, és amelyet állítólag a Fidesz juttatott el a párthoz, hogy segítsék Dobrev Klára kampányát. A szöveg olyan információkból és feltételezésekből áll, amely három, a hódmezővásárhelyi polgármester körüli szereplővel kapcsolatos.Márki-Zay Péter azt mondja, van róla a Fidesznek ennél “erősebb” anyaga is, a kormánypárt egyetlen mondatban reagált a hírre. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Kúria elnöke visszaszólt az Alapjogokért Központ igazgatójának

Varga Zs. András, akit – amúgy teljesen alaptalanul – kormányellenesnek és genderistának kiáltott ki a kormánymédiát futtató KESMA és a (nem igazán) független Alapjogokért Központ elnöke, amiért elkaszálta a népszavazás egyik kérdését, közleményben figyelmeztetett a bírói tekintélyre. Íme.

Két év börtönre ítélte a horvát bíróság a MOL vezérigazgatóját

A volt horvát miniszterelnök hat évet kapott a tízmillió eurós vesztegetési ügyért, amelyben a magyar Központi Nyomozó Főügyészség is nyomozást rendelt el, ám azt bűncselekmény hiányában megszüntették. Bővebben.

Németh Szilárd megkérdezte Molnár Áront, hogy nem úgy néz ki, mint akiben van kultúra, mire Molnár közölte, hogy nem

MTI/Balogh Zoltán

A fideszes politikus ellátogatott Trill Zsolt új magyar kalandfilmjének forgatására, ahol Molnár Áron, a noÁr alapítója rögtön odalépett, és kezet nyújtott neki. Azt, ami ezután történt, Németh Szilárd Gyurcsány Ferenccel magyarázta, Molnár Áron pedig azzal, hogy szereti a hazáját. Videó és további részletek itt.

Az Európai Bizottság sajtótájékoztatóján megkérdezték, mikorra tervezik Magyarország elfoglalását

Miután Orbán Viktorünnepi beszédében, illetve Varga Judit október 23-i Twitter-bejegyzésében is párhuzam szövődött “Brüsszel” és a kommunisták, illetve a szovjet birodalom között, egy újságíró utánajárt a dolognak. Részletek.

“Jajj, de buta vagy!” – kiabálta be Jakab Péter Tállai Andrásnak a parlamentben

Miközben a pénzügyminiszter-helyettes arról beszélt, hogy a Jobbik elnöke is felvette a csokot, Potocskáné Kőrösi Anita frakcióigazgató nevetve figyelte az eseményeket. Videó.

DK: Jogunk van tudni, mennyi közpénz ment el a kormányzati demonstrációra

A párt követeli, hogy “a CÖF hozza nyilvánosságra a Békemenetre embereket szállító, futballakadémiák vagy önkormányzatok, kistérségek tulajdonában álló buszok bérleti szerződéseit”. Bővebben.

Csak két film tudta megelőzni az Elk*rtukot a nézettségi toplistán

Több mint negyvenezren látták a filmet a hétvégén. További információkért katt ide.

Visszavonták a közvilágítási engedélyt a cégtől, amely az Elios-ügy középpontjában állt

A cég április óta végelszámolás alatt áll. Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) jelentésében számos alkalommal szerepel a Sistrade Kft.-t tulajdonló Hamar Endre neve, aki Tiborcz István gimnáziumi osztálytársa volt. Bővebben.

Súlyosabb büntetést kér a győri főügyészség a férfira, aki Marian Cozma egyik gyilkosa lehet

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Sajtóinformációk szerint az új nevet felvett Sztojka Ivánt elsőfokon nyolc és fél évre ítélték minősített emberkereskedelem és pénzmosás miatt. A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a férfi csak nevet változtatott, de életmódot nem. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Ez is érdekelhet

képcím

EP: megszavazták a magyar soros elnökség elleni fellépést

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak

képcím

Elhunyt Bajkai István