Három gyógyszert kivont a forgalomból az OGYÉI

Startlap - Startlap
Zöld hályog, magas vérnyomás és addikció kezelésére szolgáló szemcseppet, illetve tablettákat vettek le a polcokról. Délelőtti hírösszefoglaló.

Fotó: Getty Images[/caption]

Három gyógyszert kivont a forgalomból az OGYÉI

Zöld hályog, magas vérnyomás és addikció kezelésére szolgáló szemcseppet, illetve tablettákat vettek le a polcokról. További információkért katt ide.

Vége az előválasztásnak: bőven 600 ezer feletti a részvétel, de a Nézőpont Intézet szerint a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! bejött a Fidesznek

Kedd este lezárták az előválasztás első fordulóját, amelynek részvételi adatait  ebben a cikkbenismertetik.

Mire volt elég az ellenzéki mozgósítás? A kormányközeli Nézőpont Intézet szerint a pártpreferenciák változását tekintve semmire, a Fidesz gyurcsányozós ellenkampánya hasonló hatással járt. Bővebben.

Mindeközben a Závecz Research is kutatott, és egy izgalmas összefüggést támasztott alá: az ellenzék támogatottsága a települések méretével korrelál, élen a fővárossal, ahol labdába sem rúghat a kormánypárt. Íme a részletek.

Tállai András: Minden szülőnek, aki családi pótlékra jogosult, visszajár a személyi jövedelemadó

MTI/Illyés Tibor

A legtöbb érintett automatikusan megkapja majd az összeget. A pénzügyminisztériumi államtitkár az adóvisszatérítés igénylésének módjáról és pontos feltételeiről tájékoztatott. Bővebben.

KSH: Egy év alatt 7,9 százalékkal nőtt az átlagfizetés

A nettó átlagkereset már a 300 ezer forintot súrolhatja. Ha figyelembe vesszük az inflációt, illetve megnézzük a bérezési viszonyokat jobban jellemző mediánértékeket, nem ilyen szép a helyzet. Részletek.

Koronavírus itthon: május óta nem volt ennyi új fertőzött

A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikákat erre a linkre kattintva találod.

Tovább emelkedik a drágulási rekordokat döntögető étolaj ára

A világban tapasztalható nagy, általános áremelkedés egyik legdurvább példája az étolaj, amelyért jelenleg 30 százalékkal többet fizetünk, mint 12 hónappal ezelőtt. A szakértők szerint az árnövekedésnek koránt sincs vége. Mire számíthatunk? Erről szól ez a cikk.

Milliós fizetésű autóipari mérnököktől várják a magyar állami tesztpálya megtérülését

A magyarországi járműipari vállalatok igényeinek kiszolgálására létrehozott ZalaZone autóipari próbapálya az elképzelések szerint több fejlesztést vonz Magyarországra. A vízió egy olyan központ, mint például az Egyesült Királyságában a Mira tesztpálya melletti technológiai park. A több tízmilliárdos beruházás, amelyek jórészéből a NER is profitál, zéró átláthatósággal jellemezhető, és ismét a német autóipar a kedvezményezett. Ahhoz, hogy kiderüljön, valóra válik-e a több száz új munkahely terve, még várni kell. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hidegfront vonul el intenzív esőzéssel

Bettmann/Contributor/Getty Images

A szerda délután érkező front lehűlés helyett kiadós csapadékot hoz magával. A következő napok időjárás-előrejelzése itt nézegethető.

Ez is érdekelhet

képcím

Mi történt azóta, hogy Magyar Péter közzétette a hangfelvételt?

képcím

Ötven hókotró takarítja folyamatosan Budapest úthálózatát

képcím

Nagyon erős járványt várnak a következő hetekre a háziorvosok