Hamis érettségivel vezeti a sümegi szakellátót a polgármester élettársa, megduplázták a fizetését

Startlap - Startlap
Két héttel a rendőrségi határozat megszületése után több mint 1,6 millióra emelték Szabó Krisztina fizetését. Esti hírösszefoglaló.

Miután mindenki megállapította, hogy hamis érettségivel vezeti a sümegi szakellátót a polgármester élettársa, megduplázták a fizetését

A Sümegi Járóbeteg Szakellátó Központ élén ülő Szabó Krisztina, aki egyben Végh László helyi polgármester párja, a megkérdezett jogászok szerint búcsút mondhat a két diplomájának. Ehhez képest két héttel a rendőrségi határozat megszületése után több mint 1,6 millióra emelték a fizetését. Mi történt? Innen kiderül.

Az orvos végzettségű Hadházy Ákost kórház helyett kapálni küldte a kormányhivatal

A független képviselő még így is örülhet, mert eleinte a rendőrség nem vett róla tudomást, hogy közmunkára jelentkezett, és szerették volna börtönbe küldeni. Hadházynak, akit egyébként egyáltalán nem zavar a mezőgazdasági tevékenység, a dudálós tüntetést kell ledolgoznia kisegítő munkásként. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Az állami média ott tart, hogy Soros már a NATO-val avatkozna be a magyar belügyekbe

A hirado.hu az oltásokról, illetve a Köves Slomo szerint túlfizetett Mazsihiszról szóló cikkek közé igazán kreatív tartalmat helyezett. Az általuk megszólított Földi László titkosszolgálati szakértő egyenesen arról beszél, hogy az egész “Európai Unió és a nyugati elit egy civil szervezet befolyása alá került”. A folytatásért ide kell kattintani.

Az ügyészség Svájcból kért adatokat “Az Ördög ügyvédje” miatt

A rendőrség már másfél éve próbálja nagy erőkkel kinyomozni az egykori győri polgármester, Borkai Zsolt jachtos orgiájáról készült felvételek megosztóit. A Pesti Srácok újabb fejleményeket közölt az üggyel összefüggésben. Bővebben.

A Magyar Hírlap tudni véli, mikor nyithatnak ki a mozik, a színházak, a fürdők, és a szállodák

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A lap a kulturális intézmények nyitásának feltételén túl arról is ír, hogy most majd a védettségi igazolványokra is szükség lesz. További információkért katt ide.

Új nemzeti ünnepet, és egyben szabadnapot javasol a CÖF

A kormány szívéhez közeli Civil Összefogás Fórum (CÖF) sajtótájékoztatón jelentette be az ötletet. Úgy vélik, június 19-e jelentősége “történelmünk két fénylő napjához”, március 15-éhez és október 23-ához mérhető. Részletek itt.

A Nemzetbiztonsági bizottság behívta Palkovicsot a Fundan Egyetem miatt

A bizottság az innovációs miniszter “szakértelmének hiányában” nem várja, hogy választ kapnak a kérdéseikre a Kínai Kommunista Párt általa felügyelt, Magyarországra telepítendő intézményével kapcsolatos nemzetbiztonsági aggályokat illetően. Bővebben.

Halálos vonatbaleset történt Ináncson: a tilos jelzés ellenére hajtottak be a vasúti átjáróba

Az eset kedden délután történt, az áldozat egy fiatal férfi. Erre a linkre kattintva megtudhatod, hogyan történt a baleset, és egy fényképet is találsz a helyszínről.

Adatvédelmi szabályokat sértve, több hibával küldte ki a felvételi információkat az új SZFE

A kormány által kikényszerített modellváltás után a Színház- és Filmművészeti Egyetemre (SZFE) jelentkező diákok megmutatták a sajtónak a kérdéses leveleket, amelyeket aztán az intézménynek többször korrigálnia kellett. Íme.

Alekszej Navalnij orvosait nem engedik be a börtönkórházba

Alekszej Navalnij felesége és gyermekei körében. (Fotó: Sergei BobylevTASS via Getty Images)

A haldokló orosz ellenzéki vezető orvosai több órán át hiába várakoztak az intézményben történő kínzásokról hírhedt börtön előtt. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon az 53-as főúton történt tragikus baleset

képcím

Távozik Vitézy Dávid

képcím

Orbán Viktor elfogadta Palkovics László lemondását