Hamilton és Vettel kiállt a magyar pedofiltörvény ellen, Bayer Zsolt beszólt nekik

Startlap - Startlap
A Forma-1-es pilóták támogatásukat fejezték ki azok mellett, akiknek a magyar kormány homofób rendelkezései nem engedik, hogy szabadon szerethessenek. Bayer Zsolt hozta a formáját. Esti hírösszefoglaló.

Fotó: Clive Mason/Getty Images

Hamilton és Vettel kiállt a magyar pedofiltörvény ellen, Bayer Zsolt beszólt nekik

A Forma-1-es pilóták támogatásukat fejezték ki azok mellett, akiknek a magyar kormány homofób rendelkezései nem engedik, hogy szabadon szerethessenek, és arra kérték a magyarokat, hogy ők is tegyenek így. Emlegették a népszavazást, Sebastian Vettelnek még a cipője is szivárványos. Aztán jött Bayer Zsolt és hozta a formáját. Az olvasnivalók időrendben: Lewis Hamilton nyilatkozata itt, Sebastian Vettel akciója itt látható, Bayer Zsolt pompás reakciója pedig erre a linkre kattintva található.

Tokió: Milák Kristóf újabb aranyat nyerhet, Szilágyi Áron már Párizsba készül, Hosszú Katinka utoljára úszhatott olimpián

Az uszodából érkeztek jó hírek, főleg Milák Kristóf által, de Telegdy Kristóf és Kapás Boglárka se szerepelt rosszul, ezenkívül a férfi vízilabdások pofátlanul fölényes győzelmet arattak. A kevésbé jó híreket Hosszú Katinka és a rosszul védekező női kézilabdások szállították. Szilágyi Áron meg “érzi magában az erőt”. Beszámoló az olimpia hatodik versenynapjának legfontosabb történéseiről.

A női tőrcsapatnál továbbra is nagyon kínos a helyzet: közös interjúra sem voltak hajlandók

Mohamed Aida és a csapat másik három tagja külön nyilatkozott a Nemzeti Sportnak. A lap a csapatösszeállítás miatt kirobbant konfliktust is firtatta, amire rendkívül diplomatikus, mégis igencsak egyértelmű válaszok érkeztek. Az interjú legérdekesebb részei ebben a cikkben olvashatók.

“Elmentek ti a p**ába” – Budai Gyula kivetkőzött magából, mert Fekete-Győr gratulált Miláknak

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Ha nem gratulálnak, akkor azért, ha gratulálnak, akkor azért akarja tönkretenni a magyar sportot az ellenzék. Budai Gyulának néhány napon belül Szilágyi Áron és Milák Kristóf aranyérméből is sikerült levezetnie ugyanazt a megállapítást, sőt, most az is kiderült, hogy a Hosszú Katinkára irányuló gyűlölethullám mögött sem más áll, mint Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, meg a Momentum. Íme.

Harmadik oltás: megindult a jelentkezés

A kórházi oltópontok online meghirdették az időpontokat, akinek nem áll módjában interneten foglalni, az sem fog lemaradni az oltásról. További információkért katt ide.

Lezárult a Nébih vizsgálata: tényleg mást adnak az osztrák boltokban, hiába van ráírva ugyanaz 

Három éven át minták százait vizsgálták Ausztria, Magyarország és Németország üzleteiből, hogy kiderüljön, mi az igazság a városi legendából, miszerint az azonos márkajelzés, terméknév a hazai üzletekben más minőséget rejt, mint a nyugati országokban. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kutatása nem várt eredményekkel zárult, amelyekről ebből a cikkből ismerhetsz meg.

Átlátszó: Szíjj László vett magának egy megajachtot

Bizony, ekkora méretben ezt már így hívják, egy hasonló típusú hajót egy évvel ezelőtt 10,5 milliárdért adtak el. Vajon Szijjártó Péter ezt is megnézheti közelebbről? Fotók és további részletek Szíjj László flottájáról itt.

Éjjel-nappal épül a Lánchíd: képeken a felújítás

Fontos szakaszba léptek a munkálatok: megérkezett az első kettő, darabonként 11 méter hosszú, 8 tonnás acéltábla, amelyet a híd közepébe helyeznek, és amelyekből mintegy 100 darabra lesz majd szükség összesen. Fotók.

Felhőszakadás, jégeső, erős szél és hőség: erre készülj a hétvégén

Fotó: Boris Yaro/Los Angeles Times via Getty Images

A hétvégén érkező hidegfront hatására viharossá válik az időjárás, ugyanakkor a napi maximum hőmérsékletek nem csökkennek. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Visszatér Hosszú Katinka és megcélozza a hatodik olimpiáját

képcím

Vérvörös festékkel locsolták le a Karmelita kordonját - fotók

képcím

Átadták a megújult Lánchidat