Halálra rémíti a kisváros lakóit a nő, aki éjszakánként csenget, majd eltűnik mint a kámfor

Startlap - Startlap
A kisérteties esetek egyikéről készült videón többen törött láncdarabokat véltek felfedezni a nő csuklóján.

A Texas államban lévő Montgomery városában a rendőrség egy titokzatos nő után nyomoz, aki éjjelente hiányos öltözékben becsengeet a házakban, majd köddé válik – írja az ABC News.

A nőt egy biztonsági kamera is rögzítette, amelynek felvételén jól látszik, ahogy a bokrok mögül mezítláb, egy szál pólóban bukkan elő a nő, csenget, és eltűnik. Mindkét csuklóján lóg valami, ami a többek feltételezése szerint törött lánc. 

The Montgomery County Sheriff's Office is investigating the suspicious incident that occurred in Montgomery, Texas. Please share this post so it can be monitored by law enforcement. If you have any information regarding this or if you know the woman or if yoy are the woman in the pictures please contact us.Lieutenant Scott SpencerMontgomery County Sheriff's Office

Közzétette: Montgomery County Sheriff's Office – 2018. augusztus 26., vasárnap

Az egyik helyi lakos elmondta: a nő már több házba becsöngetett a szomszédságában, de mire ajtót nyitottak, eltűnt. Egy másik lakos arról nyilatkozott, hogy 9 éves lánya miatt nagyon aggasztja, vajon mi lehet a furcsa csengetések hátterében. 

A helyi hatóságok közlése szerint többen arról értesítették őket, hogy a videón eltűnt rokonuk vagy ismerősük látható, de egyelőre egyik esetben sem fedeztek fel egyezést.

Ez is érdekelhet

képcím

Módosított benzinárstop: itt vannak az új szabályok, az új...

képcím

Lázár János elkezdett aggódni a nyugdíjasokért

képcím

Harmincegy év siralomház után kivégezték a texasi rendőrgyilkost