Halálos balesetről posztolt a fideszes önkormányzati képviselő

Startlap - Startlap
Turcsány László ezek után közölte, hogy lemond, de aztán visszavonta. Esti hírösszefoglaló.

Turcsány László igencsak elkapkodta ezt a facebookozást

A Fidesz salgótarjáni önkormányzat frakciójának vezetője egy halálos baleset áldozatáról posztolt fotót, majd eltávolította azt a Facebook-oldaláról. Ha érdekel, mivel magyarázta tettét a képviselő, olvasd el ezt a cikket.

Újraválasztották Semjén Zsoltot a KDNP elnökének

Szombaton ülésezett a KDNP tisztújító Országos Választmánya, ahol a pártelnöki, alelnöki és a főbb pártbeli tisztségek betöltéséről voksoltak. Részletek ebben a cikkben.

Börtönkártérítések: kész a határozat, amivel saját törvényével megy szembe a kormány

iStock

Azonnali hatállyal felfüggesztik a börtönkártérítések kifizetését. A bökkenő csak az, hogy a kormány által emlegetett „börtönbizniszt” – ha létezik ilyen – éppen az Orbán-kormány tette lehetővé. 

Itt a bejelentés: ekkora béremelést kapnak a közalkalmazottak

32 milliárd forintból emeli a kormány a területi közigazgatásban dolgozók illetményét 2020-ban. A megemelt fizetést áprilistól, 2020. január 1-jéig visszamenőleg kapják majd meg a fővárosi és megyei kormányhivatalok, valamint a járási hivatalok ügyintézői és tisztviselői, derült ki a Miniszterelnökség közleményéből. Ha érdekel, mekkora emelésről van szó, itt megtudhatod.

Pár centin múlt az élete – megszólalt a Németországban megkéselt magyar férfi

A 20 éves L. Márk elmesélte, hogy történt a támadás. A részletekért ide kattints.

Nem bélelte ki a kéményét, nagy bajba került

Egy budapesti nyugdíjas felszólítást kapott a katasztrófavédelemtől: igazolja, hogy kibéleltette a kéményét. Csakhogy a 65 éves férfi mostanáig azt sem tudta, hogy ezt köteles megtenni. Most már tudja, viszont nincs rá 360 ezer forintja, a társasház pedig nem akarja állni a kéménybélelés költségét. Ha a férfi semmit sem lép, megbírságolják, sőt, akár ki is kapcsolhatják nála a gázt. A lehetetlen helyzetbe került nyugdíjas estéről itt olvashatsz bővebben.

Fotókon a Budapesten kiégett Porsche

Nem történt tragédia, az autót vezető férfi időben kiszállt az autóból.

Egy csepp víz sem lesz a miskolctapolcai barlangfürdőben

MTI Fotó: Komka Péter

Négy napon át különleges keretek között tart nyitva a létesítmény. Ha érdekel, mi történik hamarosan a barlangfürdőben, ebből a cikkből megtudhatod.

Szexuális erőszak miatt tartóztatták le a lelkészt

Egy hónapra letartóztatta a bíróság H. G.-t, aki ellen szexuális erőszak gyanúja miatt indult eljárás, írja a Beol.hu. A portál úgy értesült, a kunágotai református lelkészről van szó. Az egyház a férfit január 9-én felfüggesztette. Az ügyről bővebben itt olvashatsz.

Jövő héten már egészen más időre számíthatunk

A borongós, ködös idő hamarosan véget ér. És hogy mire számíthatunk a jövő héten? Kiderül a részletes időjárás-előrejelzésből.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Ismét meghosszabbítják a veszélyhelyzetet Magyarországon

képcím

Az oroszok elvágták a lengyeleket a Barátság olajvezetéktől - a...

képcím

A török-szíriai földrengés egyik legmegrázóbb fotója - a hét...