Hadházy: 474 millióból egy nagy halom trágya lett

Startlap - Startlap
A független képviselő most egy közel félmilliárdos csalást mutatott be, melyet úgy néz ki, uniós pénzből követtek el. Esti hírösszefoglaló.

Bűzlik valami a szagtalan trágyára költött uniós pénz körül

Hadházy Ákos kérdésére Polt Péter elismerte, a NAV költségvetési csalás miatt nyomozott, miután gyakorlatilag a semmire ment el 474 millió. A történet errefelé teljesedik ki. 

Januárban a TV2-n is látható lesz az Elkxrtuk

MTI/Mónus Márton

A magyar mozikban a legtöbbet nézett film volt Kálomista Gábor producer és Keith English rendező filmje, ami most már a tévé meghódítására indul. Íme.

Telex: ráment a maffia a felnőttképzéshez is elérhetővé vált diákhitelre

2021. május 31-től a szakképzésben és a felnőttképzésben is igényelhetővé vált a diákhitel, viszont egy szervezett bűnözői kör nagyon gyorsan ráúszott az előzetes hitelbírálat nélküli lehetőségre. Hogy miként is használták ki, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni. 

Novák Katalin röhejes jövedelmű pedagógusokról írt egykor blogjában

A leköszönő minisztert nemrég jelölték köztársasági elnöknek. Most a 444.hu bukkant egy korábbi blog-bejegyzésére, melyben arról írt egykor civilként, milyen jó is volt az életük Németországban. Ebben külön kitért arra, hogy hálás a sorsnak, amiért nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élnek röhejes jövedelemből. További érdekes megjegyzések Novák Katalintól itt érhetőek el

Közel 100 ezer aláírásnál tart az ellenzék a népszavazás előtt

Közel 100 ezer aláírás gyűlt már össze a Karácsony Gergely által csak jövővédő népszavazásnak nevezett referendum ügyében. Részletek

Borkai-ügy: Megszüntették a nyomozást az Audi-földek ügyében

Különbizottság vizsgálja ki Szilágyi Liliána ügyét

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége elfogadta az elnök, Wladár Sándor indítványát Szilágyi Liliána ügyének kivizsgálása kapcsán, így azzal nem a fegyelmi bizottság, hanem külön vizsgálóbizottság foglalkozik. Részletek

Most már a Tiborczhoz került Gránit Bank számláján landol a kamarai hozzájárulás

Már nem a vállalkozás székhelye szerinti területi kamara szedi be a pénzt, hanem az országos. Az pedig annál a Gránit Banknál tart fenn számlát, amiben többségi tulajdont szerzett Orbán Viktor veje. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Megfakultak Schadl mindenesének emlékei

képcím

Vallomást tett Schadl György "gazdája"

képcím

Vallomást tett a bíróságon Völner Pál