Ha nyár, akkor jégkrém: összegyűjtöttük a hét legjobb akcióit

Startlap - Startlap
Egy csomó áruházlánc a fagyos finomság leárazott változataival készült a jó időre, mi pedig előre átnéztük a kínálatot. Esti hírösszefoglaló.

Ha nyár, akkor jégkrém: összegyűjtöttük a hét legjobb akcióit

Egy csomó áruházlánc a fagyos finomság leárazott változataival készült a jó időre. Ha kíváncsi vagy a kínálatra és az árakra, akkor erre a linkre kattints.

Döntött a bíróság: Karácsony Gergelynek nyilvánosan bocsánatot kell kérnie Tiborcz Istvántól

A Fővárosi Ítélőtábla többek között azt kifogásolta, hogy Karácsony Gergely “politikai haszonszerzés” céljából kacérkodott Tiborcz István nevével. Ugyan a miniszterelnök veje “őszintén reméli”, hogy Karácsony bocsánatkérése hamarosan megérkezik, a főpolgármester legfrissebb posztja alapján inkább szóviccekre és további tiborczozásra számíthatunk. A bírósági döntés részleteit és Tiborcz István reakcióját itt, Karácsony Gergely hozzáfűznivalóit pedig itt olvashatod.

Beer Miklós azt ajánlja Orbánnak, hogy a Hősök terén találkozzon Ferenc pápával

A nyugalmazott váci megyéspüspök szerint már az is “nagyon nagy dolog”, hogy az egyházfő Budapestre látogat, nem kell a politikai felhangokat kutatni. Bővebben.

Egy magyar diplomás annyit se keres, mint egy német képesítés nélküli munkás

Fotó Sean GallupGetty Images

Az Európai Unió statisztikai hivatalának legfrissebb adatsora szerint Magyarország nemhogy uniós, de még régiós szinten is katasztrofálisan teljesít a fizetéseket tekintve. Aki esetleg a reggeli híreket mazsolázva a jövőre jósolt két számjegyű fizetésemelésnek örvendezett, annak gyorsan lehűtenénk a kedélyeit, ugyanis az semmire sem lesz elég, már amennyiben a cél az európai bérszínvonal. Mit jelent ez a gyakorlatban? Mennyit keres egy német orvos, egy osztrák bolti eladó vagy egy dán felsővezető, és mennyit keresünk mi? Beszédes grafikonok és szomorú számok itt.

Napokon belül érkezik a plusz nyugdíj

A bankszámlákra kicsit hamarabb utalják az összeget, mint ahogy a postások viszik, mindenesetre valóban mindjárt befut a nyugdíjasok rendkívüli nyári juttatása. A mostani extra járandóságról és az idén várható további nyugdíjtöbbletekről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Szuper helyen jelölték ki Budapesten a foci Eb hivatalos szurkolói zónáját

A 16. labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt innen lehet majd közösen figyelni hatalmas kivetítőn a meccseket, illetve egyéb szórakozási lehetőségekről is gondoskodnak a helyszínen. További információkért katt ide.

Videón, ahogy Emmanuel Macront megpofozzák

A francia államfő egy vidéki látogatás során gyanútlanul üdvözölte az odasereglett tömeget, ekkor csattant el az ütés. Íme a felvétel.

Azonnali hatállyal felfüggesztették a rendőröket, akik megvertek egy férfit az előállítás közben

Terdik Tamás vezérőrnagy elfogadhatatlannak tartja a történteket, azonnali hatállyal intézkedett. Az ügy ezzel még közel sem zárult le – az esetről és annak legfrissebb fejleményeiről ebben a cikkben írnak.

Munkaerőhiánytól tartanak a Balatonon

Fotó Fortepan

Az előrejelzések szerint a vendégek számával nem lesz gond, a lángos és a víz sem megy sehová, viszont a vírustól való szorongás mintha eltűnt volna, és félő, hogy a szezonális dolgozók is köddé váltak. Balatoni helyzetjelentésünk videós riporttal erre a linkre kattintva olvasható.

Figyelem: újabb hülyeség terjed a Facebookon

A május vége óta egyre jobban pörgő bejegyzés egy tippet ajánl a “Facebook megkerülésére”, de a megosztásnak nem sok értelme van. Miről van szó? Innen kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára