Gyuricza Dóra fürdőruhában mutatta meg nagy pocakját

Startlap - Startlap
Rácz Jenő felesége a mexikói tengerpartról közölt nyaralós fényképeket, így hirtelen kiderült, hogy látványosan megnőtt már a hasa. Bulvárösszefoglaló.


YouTube/LifeTV

Gyuricza Dóra fürdőruhában mutatta meg nagy pocakját

Rácz Jenő felesége a mexikói tengerpartról közölt nyaralós fényképeket, így hirtelen kiderült, hogy látványosan megnőtt már a hasa. Íme.

Csak félig teljesítik Kóbor János végakaratát a hamvairól

Az Omega koronavírusban elhunyt frontembere azt szerette volna, ha a Balatonban szórják szét maradványait a hamvasztás után, a hamvak egy részét azonban mégis máshová helyezik majd el. Bővebben.

Schobert Norbi esett ki A Konyhafőnök VIP-ből: “Olyan, mintha a szakács szakmát is megszereztem volna”

Norbi nagyon büszke magára, meghatott Facebook-posztot írt a távozásáról és a műsorról. A bejegyzést itt lehet megtekinteni.

Tóth Gabi elment a Mokkába elmondani, hogy “karaktergyilkosság” áldozata lett és barna a haja

Orosz Barbara nem érti, “mi volt az a pont, amikor az emberek az imádott Gabitól elfordultak”, Tóth Gabi szerint a média kapcsolta be a “gyűlöletcunamit” a kattintások érdekében. Ha úgy érzed, nem hallottad még eleget beszélni Tóth Gabit azokról a bizonyos támadásokról, vagy megnéznéd, milyen jól áll neki a barna, akkor katt ide.

Sandra Bullock furcsa, új arccal lépett újra a vörös szőnyegre több év után

Így nézett ki 2014-ben. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Aki látta legújabb filmjét a Netflixen, annak nem lesz meglepetés, hogy Bullock fejét 57 éves korára végre sikerült szoborrá plasztikázni, a többiek viszont egy kisebb hátast fognak dobni a New York-i premieren készült fotóktól. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ganxsta Zolee elárulta, mire költötte a pénzét, és izgalmas bepillantást nyújtott szerelmi életébe: “Oda vagyok most is, de menekül”

Soha nem érezte ilyen sikeresnek magát, kivéve a nőket, akikkel kapcsolatban manapság rájár a rúd. Ganxsta Zolee Palik László műsorának vendégeként hozta szokásos formáját, és teljes őszinteséggel számolt be magánéleti titkairól. Videó és további részletek itt.

Bódi Sylvia: Besokalltam ettől a celebvilágtól

Az aranykalászos gazda a Mokka keddi adásában mondta el vallomását, egészen pontosan Ördög Nóra akarattyai jégpályáján döntött úgy, hogy itt az ideje szidni a celebeket. Videó.

ByeAlex először posztolt közös képet barátnőjével

Az már korábban nyilvánossá vált, hogy az X-Faktor mentora egy hódmezővásárhelyi modellel jár, de ilyen kép még nem volt, illetve ByeAlex közösségi oldalán még a hajszíne és a fogai is nagyobb teret kapnak általában, mint magánélete, szóval mindenképp ritka felvételnek lehetünk tanúi. Fotó.

Horváth Cincó könyvet írt a 12 dologról, amitől jobb lesz a nők élete

Horváth Cintia szerény határozottsággal “12 ajánlott tulajdonság nőknek” címmel dobta piacra kötetét, sőt, rögtön még egy könyvet is írt. Bővebben.

Hét szuper téli szett Diana hercegnétől, amit ma is bátran viselhetnénk

Egy bristoli látogatáson 1983-ban. (Fotó: Len Trievnor/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images)

Károly herceg néhai felesége híres volt divatérzékéről, öltözködési stílusával képes volt trendeket teremteni, és a mai napig hatással van arra, mit hordunk. Galéria.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt