Gyurcsány Ferenc: Gondoltam kielégítem Önöket 100 százalékban, nem csak 99 százalékban

Startlap - Startlap
A DK elnöke reagált "a kormánypárti képviselők iránta tanúsított érdeklődésére" a parlament hétfői ülésnapján. Esti hírösszefoglaló.

Gyurcsány Ferenc: Gondoltam kielégítem Önöket 100 százalékban, nem csak 99 százalékban

A DK elnöke reagált “a kormánypárti képviselők iránta tanúsított érdeklődésére” a parlament hétfői ülésnapján. A fő téma egyébként a “bérből és fizetésből” élő miniszterelnök volt, ami jócskán felkorbácsolta az indulatokat. Az eseményekről itt olvasható egy alapos összefoglaló.

“Önökből kijönne egy komplett az börtönválogatott” – Jakab Pétertől ezen a ponton elvették a szót

A Jobbik elnöke az azonnali kérdések órájában igyekezett éles stílusban párbeszédet kezdeményezni Orbán Viktorral, aki nem maradt adós a válasszal. Mi történt pontosan? Innen kiderül.

Karikó Katalin megszólalt az oltásellenessekről

A Pfizer-vakcina kifejlesztésének alapjait megteremtő kutatóbiológus egy tanulságos történettel reagált a kérdésre egy interjú során. Karikó Katalin arról is beszélt, honnan lehetett már tavaly év elején tudni, hogy kitör a világjárvány. A beszélgetés legérdekesebb részeit ebben a cikkben olvashatod.

Megnevezték a Magyar Honvédség új parancsnokát

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Alig néhány nappal Korom Ferenc váratlan távozását követően bejelentették Ruszin-Szendi Romulusz nevét. Bővebben.

Felavatták a Hableány áldozatainak emlékművét

Éppen két évvel ezelőtt, 2019. május 29-én süllyedt el a sétahajó, a fedélzeten 33 dél-koreai turistával és a személyzet két magyar tagjával. A megemlékezésen megjelenő koreai külügyminiszter-helyettes köszönetet mondott a magyaroknak. Fotók és további részletek itt.

A bíróság nem tudta kizárni, hogy veszélyesek lehetnek a társadalomra a Szijjártó Péter jachtozásán élcelődő tinédzserek

Ott van kilenc ember a tárgyalóteremben, és teljesen feleslegesen töltünk el órákat egy ilyen üggyel, ami valójában nem több, mint mikor a gyerekek egy ugróiskolát festenek a járdára.

A Külügyminisztérium elé jachtparkolót felfestő, és ezzel bruttó 4500 forintos kárt okozó három tizenéves szürreális tárgyalásárólebben a cikkben olvashatsz.

Milliárdokkal gazdagították a NER-t a járvány alatt is nyitva álló kaszinók

Állatkertbe nem lehetett menni, de kaszinóba igen – kivéve a legenyhébb első hullám alatt egy hat hetes időszakot. Az Orbán Viktor kedvenc túravezetője és a jelenlegi kormányszóvivő férje érdekeltségébe tartozó öt fővárosi kaszinó persze megérezte kicsit a járványt, de ez össze sem mérhető azzal, ahogy a szórakoztatóipar többi része szenvedett a korlátozó intézkedésektől. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

A Momentum visszatér az utcára: aláírásgyűjtésbe kezdenek, “az egész Orbán-klán” vagyonosodását vizsgálnák

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mivel “kétharmados többség mellett a parlamenti politizálásnak olyan nagyon sok értelme nincsen”, a párt ismét utcai politizálásba kezd. Fekete-Győr András elnök korrupcióellenes ügyészséget, feljelentéseket és a közvagyon visszaforgatását ígéri. Videó és további részletek itt.

Kártérítést kap egy fiatal nő, akit AstraZenecával oltottak

A harmincéves dán nő az első, akinek egy koronavírus-oltás mellékhatásáért kártérítést ítéltek meg. Az AstraZenecától az EU is kártérítést követel, egyéb okok miatt. További információkért katt ide.

Halálos fenyegetéseket kap az osztrák miniszter, aki közölte Ausztria “iszlám-térképét”

A konzervatív néppárti integrációs miniszter a múlt héten mutatta be a politikai iszlám elleni programját, amelynek keretében megjelent a nagy felháborodást kiváltó térkép. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Szijjártó: Ha bármilyen üzenetük van, azt szívesen...

képcím

Lemondott Donáth Anna, a Momentum elnöke

képcím

Polgármestereiben reménykedik a Momentum