Gyereknek álcázták és egy babakocsiban ellopták az egyik cápát egy texasi akváriumból - videó

Startlap - Startlap
Két férfi és egy nő egyszerűen kivette a medencéből és kitolta az állatot az épületből.

A texasi San Antonio Akvárium munkatársai először azt hitték csúnya tréfát űznek velük, amikor jelentették, hogy egyik medencéjéből két férfi és egy nő ellopott egy Horn-foki cápát – írja a KSAT.

A trió szombat délután sétált be az akváriumba, majd egy nyitott medencéhez mentek, ahol a látogatóknak lehetősége van megérinteni az állatokat. Az egyik férfi a farkánál fogva kiemelte az állatot, majd két társa egy takaróba tekerte a cápát, és bementek egy hátsó szobába, ahol egy vödörbe tették az állatot, amit aztán egy babakocsiban egyszerűen kitoltak az épületből.

Az egész akciót részletesen rögzítették a biztonsági kamerák, és az egyik dolgozó már menet közben észrevette, mi történik, ezért riasztotta a menedzsert.

A menedzser a parkolóba sietett a tolvajok után, akik nem engedték, hogy átkutassa a kocsit, mondván beteg a fiuk, ami miatt azonnal távozniuk kell. Végül az egyik férfi társait hátrahagyva beszállt az autóba és elhajtott a cápával.

A rendőrség megtalálta a kocsit és nyomoznak a harmadik tolvaj után. Egyelőre nem emeltek vádat, viszont mivel a cápa valószínüleg nem éli túl az esetet, ezért nem csak lopás miatt kell majd felelniük. Időközben az állatot is megtalálták az egyik tolvaj házában – tudta meg az NBC 5.

Ez is érdekelhet

képcím

Budapest helyett Debrecenben szállt le a Wizz Air járata, rendőrt...

képcím

Kiderült, hány ember lett szalmonellás a Kinder csokik miatt

képcím

Újabb budai luxusvillát találtak Rogán titokzatos...