Kiemelt Hírek 2020. augusztus 25.

Gyászol Cseh László

Startlap Kiemelt Hírek 2020. augusztus 25.
68 évesen elhunyt édesapja, a szintén kiváló egykori úszó, idősebb Cseh László. Bulvárösszefoglaló.

Gyászol Cseh László

A kétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok, négyszeres olimpiai ezüstérmes Cseh László Facebook-oldalán tudatta, hogy 68 évesen elhunyt édesapja, idősebb Cseh László. Részletek.

Ő váltja Várkonyi Andreát Hajdú csatornájánál

Hajdú Péter elmondta, Várkonyival barátságban váltak el, és örömmel köszönti az új műsorvezetőt, akinek személyét az alábbi cikkben árulják el.

Emlékszel még a Barátok közt Kertész Mónikájára? Így néz most ki a 43 éves háromgyerekes anyuka

A Barátok közt Kertész Mónikáját, vagyis Farkasházi Rékát még 1998-ban szerette meg a közönség a népszerű sorozatban, ahol egészen 2005-ig játszotta karakterét. Ha érdekel, mi minden történt vele azóta, és friss fotót is néznél a színésznőről, ide kattints.

Nádai Anikó az alakjáról beszélt: Tudom, utálni fognak páran

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Nádai Anikó az Instagramján válaszolgatott követői kérdéseire. Valaki arra volt kíváncsi, hogy milyen sportnak és/vagy diétának köszönheti az alakját, de válaszával valószínűleg nem lett népszerűbb. Itt te is elolvashatod.

Mihalik Enikő 8 legszebb ruhája a kifutóról

Mihalik Enikő közel két évtizedes pályafutása során számos lenyűgöző ruhát viselt a kifutón. Ezek közül válogatta ki a legszebbeket az NLC. 

Egymilliárdért eladó a sztárséf luxusnyaralója

Megválik délnyugat-angliai vízparti villájától Gordon Ramsay világhírű sztárséf. Hogy pontosan milyen épületről van szó, ebből a cikkből kiderül.

Pécsi Ildikó unokája megbékélni látszik

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Úgy tűnik, Pécsi Ildikó többször láthatja unokáját, Csabit. A nemrégiben elhunyt nagypapa, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó sírja mellett találkoztak a hétvégén. Kapcsolatuk alakulásáról itt olvashatsz.

Ők a Love Bistro első kiesői

Megvan a Love Bistro első kieső párosa. Bernáth József és Baracskay Angéla nehezen hozta meg a döntést.Részletek.

Beszóltak Tóth Andinak

Ha a képet látod, semmi rosszra nem gondolsz, Tóth Andi követői közül mégis akadt, aki megszólta az énekesnőt.

Ezért nem eszik húst Gáspár Győző öccse

Gáspár Zsolti megrögzött húsevő volt, habzsolta a jobbnál jobb húsételeket. A belsőségeket is szívesen fogyasztotta, aztán jött a nagy fordulat, aminek okairól ez a cikk számol be.

Keresés az oldalon