Kiemelt Hírek 2020. február 07.

Gyászol az Operettszínház: a jótékonysági koncertet sem élte meg a beteg Zsombor

bubba Kiemelt Hírek 2020. február 07.
A 13 éves fiú agydaganatban hunyt el, Peller Károly megtörten nyilatkozott az esetről. Bulvárösszefoglaló.

Gyászol az Operettszínház: a jótékonysági koncert előtt meghalt Zsombor, az agydaganatos kisfiú

Jótékonysági koncerttel szerettek volna segíteni az Operettszínház művészei a 13 éves Zsomboron, aki agydaganattól szenvedett. A gyermek szervezete azonban még a fellépés előtt feladta a küzdelmet. A történtekről Peller Károly beszél ebben a cikkben.

Hosszú Katinka nyilatkozott a róla készülő filmről

Elég jól mennek az utóbbi időben Hosszú Katinka dolgai: miután rátalált a szerelem, ismét megválasztották az év európai női sportolójának, majd a minap kiderült, hogy filmet készítenek róla félmilliárdos állami támogatással. Erről a titokzatos projektről szólalt meg most Hosszú. Ha kíváncsi vagy, mit mesélt az úszóklasszis a filmről, akkor erre a linkre kattints.

“Pont a halál adja meg a mindennapjaink értékét” – Exkluzív interjú készült Kárászy Szilviával, Tahi Tóth László özvegyével

Tahi Tóht László idén januárban ünnepelte volna 76. születésnapját. Özvegye, a zongoraművész Kárászy Szilvia szeretett férje halála után két évvel újra megszólalt: őszintén beszélt a házasságukról, az elengedésről és az elmúlt két évről. A tartalmas interjút itt tudod meghallgatni.

Fekete Dávid a születésük óta nem posztolt egyhónapos ikreiről, de most behozta a lemaradást, és egy rakás fotót mutatott a bébikről

Ádin és Máté egy hónappal ezelőtti születésekor édesapjuk, a Megasztár egykori versenyzője büszkén mutatta meg a két csecsemőt. Azóta viszont egyáltalán nem mutogatták az ikreket, de most ismét közöltek róluk fényképeket, méghozzá jó sokat. A babafotókat itt tudod nézegetni.

Anyagi gondjairól és daganatos betegségéről vallott Galkó Balázs

MTI Fotó: Földi Imre

 

Barta Sylvia: Egy ötvenes nővel mindenki jól jár

A TV2 időjósa a közelmúltban ünnepelte 50. születésnapját, de úgy tűnik, ez inkább jól, mint rosszul érinti őt: Barta szokatlan lelkesedéssel beszélt az ötvenes nőkről. Eszmefuttatását ebben a cikkben olvashatod.

Csősz Boglárka a női egyenjogúságról: “Nagyon jól állunk”

A Világgazdasági Fórum alig két hónapja rangsorolt 153 országot a nemek közötti egyenjogúság alapján, és ezen a listán Magyarországnak a 105. helyet sikerült megkaparintania. Ezzel a kelet-európai és közép-ázsiai régióban az utolsó előtti helyre kerültünk, csupán Tádzsikisztánt előzzük meg. De Csősz Boglárka nem ért egyet az aggodalmaskodókkal: szerinte mi pompásan állunk a női jogok terén. A témáról a Reggeli pénteki adásában fejtette ki magvas véleményét a luxusfeleség. Az adás vonatkozó részlete itt érhető el videón.

Végre megtörtént, amiről már szinte örökre lemondtunk: Rogán Cecília Instagramja újra nyilvános lett

Mióta 2016 nyarán priváttá változtatta Instagram-fiókját, Rogán Cecília életébe legfeljebb kebelbarátnője, Sarka Kata oldalán keresztül kaphattunk elvétve bepillantást. De ennek vége: mostantól annyi edzős szelfit láthatunk a miniszterelnök kabinetfőnökének volt feleségéről, amennyit csak akarunk. Sőt, fürdőruhás kép is van. Fotók és további részletek itt találhatók.

Jennifer Lopezt smink nélkül, melegítőben fotózták

Fotó: Christopher Polk/Getty Images for People’s Choice Awards

A döbbenetesen jó külsejéről híres énekesnőnek festék és és csinos ruhák nélkül sincs oka szégyenkezésre, de azért be kell ismerni, hogy egészen másként fest így, mint a színpadon vagy a jól megkomponált fotóin. Íme a fénykép.

Dallos Bogi bikinis fotót posztolt álomnyaralásáról

Ez az egész most nagyon álomszerű, el sem hiszem, hogy itt vagyunk!

– olvasható a fénykép mellett, amelyen Puskás Petivel közösen láthatók egy igen egzotikus helyen lévő tengerparton. Ha kíváncsi vagy a fotóra, és arra, hova utazott a szerelmespár, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Keresés az oldalon