Gulyás Gergely elárulta, mi alapján döntenek a szentestéről

Startlap - Startlap
Deutsch Tamás néppárti kizárásával kapcsolatban tett egy jóslatot, és közben elmondta, mikor és milyen adatok függvényében határoznak a december 24-i szabályokról. Reggeli hírösszefoglaló.

Gulyás Gergely elárulta, mi alapján döntenek a szentestéről

A Miniszterelnökséget vezető miniszter az ATV-ben Deutsch Tamás néppárti kizárásával kapcsolatban tett egy jóslatot, és közben elmondta, mikor és milyen adatok függvényében határoznak a december 24-i szabályokról. Részletek itt.

Népszava: Müller Cecília és Kásler Miklós titokban feloldotta az idősotthonok látogatási tilalmát

A lap értesülései szerint az intézkedésről már múlt héten döntöttek, a közvéleményt azonban elfelejtették tájékoztatni. Bővebben.

Telex: Bige Lászlót őrizetbe vették

Fotó MTI Balázs Attila

Magyarország egyik leggazdagabb emberére kedd reggel csaptak le a rendőrök, házkutatás is volt, és bizonyítékokat foglaltak le – írja a portál. Mi történt? Innen kiderül.

Orbán Viktor édesapja akár 60-70 százalékkal drágábban árulja az építőanyagot, mint a versenytársai

Orbán Győző érdekeltsége rendszeres beszállítója állami beruházásoknak. Tavaly a bevétel 45 százaléka volt profit. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Novák Katalin: Megkérdőjelezhetetlen alapvetés, hogy ugyanazért a teljesítményért nem érheti hátrány csak azért, mert ő nő

A családokért felelős tárca nélküli miniszter a Hír Tv-nek adott keddi nyilatkozatában azt mondta, kiforgatták a szavait, szándékosan félreértelmezték az elhíresült videójának mondatait. Novák szerint a magyar nők rendkívül tehetségesek és nagyon komoly pozíciókat tudnak betölteni. Íme a beszélgetés.

Újabb pedofilt kapott el a rendőrség: videón mutatták meg a házkutatást

Gyermekrajzok, gyógyszerek, fegyverek, alulöltözött gyanúsított és félreérthetetlen fotók: többek között ezek látszódnak azokon a felvételeken, amelyeket a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda osztott meg alig két nappal azután, hogy amerikai segítséggel azonosítottak egy fiúgyermeket és abuzálóját. Videó és további részletek itt.

GKI: A tavalyi GDP-t csak 2022-ben éri el a magyar gazdaság

Fotó Spencer PlattGetty Images

A GKI Gazdaságkutató Zrt. független elemzőcég az idei nagy visszaesés után a jövő évre már minden ágazatban növekedést prognosztizál. A fogyasztás nő, jön a 13. havi nyugdíj, a munkanélküliségi ráta ugyanakkor érdemben nem változik, a GDP-arányos államadósság rekordot dönthet. További információkért kattints ide.

Nature’s 10: A tudományt alakító személyek idei tizes toplistája

A világ egyik legnevesebb tudományos folyóirata nem díjat ad vagy rangsort készít, a szerkesztők célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a szakma legfontosabb, izgalmas eseményeire. A lista erre a linkre kattintva található, és jó néhány olyan szereplőt találsz majd rajta, akiket te is ismersz, illetve munkássága nagyban befolyásolja a te életedet is.

Figyelem: jön az ónos eső, mutatjuk, hol kell vigyázni

A hajnali órákban helyenként fagypont alá csökken a hőmérséklet, ezeken a területeken ónos szitálás, gyenge ónos eső is előfordulhat. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...

képcím

Müller Cecília a szűrővizsgálatokról: napirendre kell tűzni a...

képcím

Gulyás Gergely: Döntött a kormány a kamatstopokról