Gulyás Gergely bepereli a hírportálokat, akik a Koncz Zsófiához fűződő "viszonyáról" írtak

Startlap - Startlap
Több lap híresztelte, hogy Koncz Zsófia országgyűlési képviselő és férje házassága Gulyás Gergely miatt ment tönkre. Esti hírösszefoglaló.

Gulyás Gergely bepereli a hírportálokat, akik a Koncz Zsófiához fűződő “viszonyáról” írtak

Több lap híresztelte, hogy Koncz Zsófia országgyűlési képviselő és férje házassága Gulyás Gergely miatt ment tönkre. A kancelláriaminiszter feljelentést tesz és polgári pert indít. Bővebben.

A fideszes Halász János Mercedest vett, de vajon miből?

A K-Monitor szerint a politikus vagyonnyilatkozata alapján különös, hogy futotta neki egy tízmilliós autó vásárlására. Mit írt a vagyoni helyzetéről Halász? Innen kiderül.

Szijjártó Péter szerint Magyarország tömegével védte meg a munkahelyeket 

Mivel a magyarok állásait a beruházásösztönzésre építő gazdaságstratégia óvta meg, a kormány 1,2 milliárd forinttal járul hozzá a Falco 8,2 milliárd forintos fejlesztéséhez. Részletek itt.

Egy miskolci játszótéren megvertek egy anyukát

Két gyermek közötti konfliktus miatt a két gyanúsított női tagja ököllel ütötte az édesanya arcát, és még akkor is rugdosta, amikor az asszony már a földön volt. A tavaly tavasszal történt esetről az ügyészség számolt be. Bővebben.

Palkovics László szerint egyetemi aranyévek jönnek

Fotó: MTI/Mészáros János

Az atv.hu megkérdezte innovációs és technológiai minisztert a több helyen kétes körülmények között lezajlott egyetemi modellváltásokról. Palkovics azt mondta, az “intellektuálisan nagyon magas szinten lévő” Stumpf István szép feladatott kapott Orbán Viktortól, és állítja, az egyetemfejlesztésre kijelölt 1500 milliárd politikamentesen kerül elosztásra, az egyetemi klinikákról pedig álhíreket terjesztenek. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Egy moldvai pap keresztelés közben ölhetett meg egy csecsemőt

A romániai Szucsáván olyan durván merítették bele a gyermeket a keresztelőmedenc vizébe, hogy a pici keringése és légzése leállt, már hiába hívták ki hozzá a rohammentőt. A helyi ortodox egyházban nem ez az első ilyen ügy. A tragédia körülményeit ebben a cikkben ismertetik.

A fideszes szavazóknak sem tetszik az oltási regisztráció

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából reprezentatív közvélemény-kutatást készített januárban. Íme az eredmények.

Menczer Tamás a vakcinákról: Megelőztük Brüsszelt

A külügyi államtiktár vasárnap Facebook-videóban összegezte az elmúlt hónapok eseményeit a vakcinabeszerzés szempontjából. Menczer szerint a bajor miniszterelnök és Angela Merker is elismerte az orosz, illetve a kínai vakcina fontosságát. A teljes hír erre a linkre kattintva olvasható.

A Fidesz-KDNP bojkottálta a járvány miatt összehívott rendkívüli parlamenti ülést

Üresen maradtak a kormánypárti padsorok hétfőn a Parlamentben. Az ellenzéki képviselők három vizsgálóbizottság felállítását szerették volna indítványozni, hiába. A történtekről ebben a cikkben írnak.

440 millió plusz pénzt kapott a felcsúti fociakadémia

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány korábban már részesült egy 2,4 milliárdos összegben, mielőtt a tao-program második részében ismét bőkezű közpénzadományt kaptak. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Gulyás: A kormány meghosszabbítja a kamatstopot

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Szijjártó: 14 magyart menekítettek ki Szudánból