Gerendai elárulta, hogyan keresett már 20 évesen egy este alatt annyit, amiért apja hónapokig dolgozott

Még akkor is csak 22 volt, amikor elindította a Szigetet, de a pályafutását plakátragasztóként kezdő Gerendai már korábban is komoly pénzeket keresett. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-02 13:40

MTI Fotó: Mónus Márton

Gerendai elárulta, hogyan keresett már 20 évesen egy este alatt annyit, amiért apja hónapokig dolgozott

Pályafutását plakátragasztóként kezdte, és amikor 1993-ban elindította a Sziget Fesztivált, Gerendai Károly még csak 22 éves volt. Később az egyik legismertebb magyar üzletemberré nőtte ki magát, övé a Michelin-csillagos Costes, a Budapest Park, de olyan kultikus helyek is a nevéhez fűződnek, mint az egykori Kultiplex Ferencvárosban. A Blikk golfautóba ült Gerendai Károllyal, és autós interjút készítettek a Lupa-tónál, ahol Gerendai strandot és sportcentrumot hozott létre pár évvel ezelőtt. A beszélgetésről videó készült, ami ide kattintva elérhető.

Berki Krisztián véleménye a párkapcsolaton belüli erőszakról: “Van olyan lány, aki ezt igényli”

A LifeTV-n kedden elindult Bréking rögtön erősen indított, de a szó rossz értelmében: Berki Krisztián nem igazán hagyta beszélni a másik műsorvezetőként ott ücsörgő Demcsák Zsuzsát. A hasonlóan kemény folytatás érdekében rögtön egy súlyos témát vettek elő a második adásban, és már ott érezni lehetett, hogy gond lesz, amikor Berki Krisztiánban az is kérdésként merült fel, miért nem képezi a kapcsolatokban előzetes megbeszélés tárgyát, hogy mi történjen, amennyiben valaki megüti a másikat. Videó és további részletek itt nézegethetők.

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni gyereke, itt az első kép a babáról

Gianni alig pár órával ezelőtt számolt be a nagy hírről a közösségi oldalán egy tömör, de annál több információt tartalmazó helyzetjelentés, plusz egy elképesztően cuki fénykép formájában. Íme a bejegyzés.

Schobert Norbi párt keres Gézának: “Keresünk neked egy hozzád illő, 14-17 éves, szép arcú lányt, aki többféle szempontból is a másik feled lehet”

Schobert Norbi segítségével két hónap alatt már 30 kilótól sikerült megszabadulnia az eredetileg 300 kilós Rácz Gézának, aki Magyarország legkövérebb kamasza. Norbi mással is szeretné megajándékozni Gézát, aki ezentúl nem egyedül fogja nyomni a ducitornát: együtt keresik Géza új társát – fontos megkötés, hogy a lány 140 kilós legyen. Bővebben.

Már több mint 20 éve, hogy Diana nincs velünk, Harry és Meghan virágokat ültettek a hercegné emlékére

Diana, Harry és Vilmos a Thorpe Parkban. (Photo by Julian Parker/UK Press via Getty Images)

Diana hercegné, egyiptomi szeretője, Dodi al-Fayed, valamint gépkocsijuk vezetője 1997. augusztus 31-én veszítették életüket a párizsi Alma-rakpart közúti aluljárójában, egy közlekedési baleset során. Harry és Meghan gyönyörűen, a hercegné kedvenc virágával emlékezett a szomorú évfordulóra. Fotók és további részletek itt.

Az apáról fiúra szálló értékes családi kincs miatt támadtak neki Szilágyi István unokájának özvegye új barátai

A 82 évesen elhunyt Szilágyi István unokája, és a fiú nagymamája, Humenyánszky Jolán “segítői” között már korábban is dúltak a feszültségek. Az özvegy körül szerveződött társaság most éppen azért támadja a 17 éves Szilágyi Nándit, mert a fiú megkapott egy rég nem látott, különleges könyvet. Az ügyről Nándi nyilatkozott, amelyet itt olvashatsz el.

Dobó Kata: Azt sajnálom csak az életemben, hogy nem szültem korábban

Már kilenc hónapja foglalkozik az előkészületekkel, de a forgatás csak pár héttel ezelőtt kezdődött meg. Dobó Kata második filmjén dolgozik rendezőként, ezúttal több gyerekszínész társaságában is. Az anyaságról azt vallja, “igazi mámor” a számára, és a másik legfontosabb dolog az életében a film és a színház. Pedig tulajdonképpen véletlenül került a szakmába. Erre a linkre kattintva egy interjút találsz a művésznővel, amelyben ezekről, valamint olyan hétköznapi dolgokról mesél, mint a főzés, az étkezés, az edzés, és az öltözködés. Plusz természetesen kiderül, miért sajnálja a késői anyaságot.

Bochkor Gábor megkönnyezte, amikor újra adásba kerülhetett kora reggel

Lovász László elárulta, Bochkor Gábor meg nem tagadta, hogy bizony rendesen elérzékenyült kedden a Retro Rádió stúdiójában, épp amikor adásba kerültek volna. Lovász és Bochkor ebben a cikkben nyilatkozik a műsor első pillanatairól.

Elhunyt Erick Morillo, a 90-es évek egyik leghíresebb DJ-je

Az I Like to Move It című slágerrel ismertté vált kolumbiai származású zenész mindösszesen 49 éves volt. Morillónak éppen zajlott egy bírósági ügye, mivel szexuális bűncselekménnyel vádolták. Erről, valamint munkásságáról és halála körülményeiről ebben a cikkben írnak.

A belga királyné csak oviba vitte a lányát, de úgy felöltözött, mintha gálázni menne

Így fest a belga királyi család harci díszben, amikor fontos jelenésük van. (Fotó: Patrick van Katwijk/Getty Images)

Kicsit mást jelent az iskolakezdés Fülöp belga király családjában: míg Eleonóra ruháját látva az utolsó gondolatunk lenne, hogy egy hercegnőt láthatunk, Matild tett róla, hogy ne férjen kétség előkelő származásához. Erről vannak fotók, itt.

Mai nap hírei

Felmérték a Leonardo da Vinci rajzain lerakódott mikroorganizmusokat

szimpatika.hu11 órája

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu12 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája