George Clooney: „Rájöttem, hogy vele akarom leélni az életem”

Egy hétnél tovább nincsenek egymástól távol.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-17 12:17

George Clooney-t sokáig Hollywood első számú szívtiprójaként tartották számon. Ám az elmúlt három évben teljesen megváltozott körülötte minden. Találkozott azzal a nővel, akivel le akarja élni az élete hátralevő részét, és amikor megkérte a kezét, csak remélte, hogy ezzel ő is így van:

„Erről soha nem beszéltünk, úgyhogy nyugodtan mondhatta volna, hogy „Megőrültél? Nekem ez így is jó. Én csak jól akartam érezni magam!” De nem mondta, és amióta együtt vagyunk, azóta csak örömöt és boldogságot hoz az életembe.” – mesélte Návai Anikónak, Los Angelesben, a Nők Lapja számára készített interjúban.

Amal Alamuddin és George Clooney 2014 őszén kötöttek házasságot, Velencében, ami filmbe illő helyszínt adott a frigyhez. Azóta megszülettek kétpetéjű ikreik is: Alex és Ella. Nem rég közel egymilliárd dollárért adta el tequilacégét, jelenleg a filmrendezésben próbálja ki magát. Sosem volt ennél boldogabb, most már csak azt csinálhatja, amihez kedve van. Teljesen kerek az élete, még a politikai karrier hiányzik. Arról, hogy indul-e az elnökválasztáson így nyilatkozott:

„Elnöknek lenni nem könnyű. Az első dolog az lenne, hogy tönkremenne az életem.”– mondja George – „Tudom, sokan szeretnék, ha indulnék az elnökválasztáson, ám őszintén mondom, nem én vagyok a jó alany.”

Ugyanakkor felelősséget érez az országa iránt, szeretné, ha Amerikában minden rendben lenne, azt gondolja van azért pár ember, aki jól be tudná tölteni ezt a pozíciót, mert elég tapasztalata van hozzá. 

Most viszont, hogy megvannak a babák, inkább családjára koncentrál:

„A felelősség, amin sokat gondolkodom, mert az életem egyrészt sokkal könnyebb lesz, másrészt sokkal nehezebb a gyerekek miatt.”

Úgy érzi, nem lesz könnyű megértetni a kicsikkel, hogy a világ telis-tele van náluk sokkal kevésbé szerencsés emberrel. Feleségével, aki egyébként híres nemzetközi emberjogi ügyvéd, tökéletesen megértik egymást. Amal okos nő, olyan ügyekkel foglalkozik, ahol gyakran élet-halál kérdésekről van szó:

„Mindig szerettem olyanokkal körbe venni magam, akik okosabbak, mint én…”– magyarázza George – „Az az érdekes, hogy a feleségem továbbra is az emberi jogokkal foglalkozik nemzetközi szinten, most például éppen az örmény népirtásról tart előadást Hágában a nemzetközi bíróságon, és az amerikai szórakoztató magazinműsorok mind ott állnak a kamerájukkal – mert az én feleségemről van szó. Viszont így sokkal nagyobb nyilvánosságot kap az ügy, amiért felszólal.”

A teljes cikkért keresd a NŐK LAPJA legfrissebb számát!

Cikk forrása: Nők Lapja 46. szám

Címlapkép: NLC

Mai nap hírei

Futóversenyre hívta ki Németh Szilárdot és Budai Gyulát Fekete-Győr András

168ora.hu2 órája

Híres párok meghökkentő házassági szerződései: nem semmi, miket írtak alá!

joy.hu6 órája

Az M. Richárd-enigma

demokrata.hu6 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu7 órája

Tiltólistára tette Amerika a Xiaomit

digitalhungary.hu9 órája

Kidobta a kukába a 80 milliárd forintot érő merevlemezt!

napmintnap.com10 órája

Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej

szimpatika.hu16 órája

Betegséget jelezhet, ha a fűtött szobában, jól beöltözve is fázol

unilife.hu18 órája