Gáspár Zsolti több mint félmilliárd forintért árulja luxusvilláját

Startlap - Startlap
A 10 hálószobás nógrádmegyeri ingatlant átépítették ugyan, de már közel fél évszázada a család tulajdona. Bulvárösszefoglaló.

Gáspár Zsolti több mint félmilliárd forintért árulja luxusvilláját

A 10 hálószobás nógrádmegyeri ingatlant átépítették ugyan, de már közel fél évszázada a család tulajdona. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

“A pillanat, amit soha senki nem láthatott még” – Gönczi Gábor megmutatta, mi történik egy perccel adás előtt

Gönczi a Tények élő műsora előtti utolsó simításokba engedett bepillantást. Megtudhattuk például, hogy Marsi Anikóval közösen van egy titkos túlélőasztaluk a pult alá rejtve. Videó.

Balázs Andi elárult néhány dolgot a két Tóth háborújáról: “Nehogy azt hidd, hogy csak a Tóh Gabi kezdte el”

Újabb részletek derültek ki arról a bizonyos zárt csoportról, amelynek tartalmát Tóth Andi közkinccsé tette, és amiből aztán kirobbant a botrány közte és Tóth Gabi között. Balázs Andi a LifeTV-n avatta be a téma további bugyraiba a kíváncsi füleket, külön öröm, hogy mindezt Ganxsta Zolee kommentárjával élvezhettük. Bővebben.

Itt vannak a részletek Börcsök Enikő temetéséről: a Vígszínház közös emlékezést is tart

A január végén 53 évesen elhunyt színművészt természetesen a járványügyi szabályok betartása mellett kísérik utolsó útjára, a teátrum ugyanakkor megtalálta a módját annak, hogy a nézők is elbúcsúzhassanak Börcsök Enikőtől. További információk itt olvashatók.

Sosem gondoltuk volna, hogy Erzsébet lányának ilyen hétköznapi az otthona

Fotó: Finnbarr Webster/Getty Images

II. Erzsébet és Fülöp herceg egyetlen lánya megosztott egy privát képet a nappalijáról. A látvány szöges ellentétben van azzal a képpel, ami a család többi tagjának életvitelét jellemzi. Katt ide a fotóért.

Ő Hadházi László ritkán látott lánya, Zsófi

Az 57. születésnapját ünneplő humorista jeles napjáról külön műsorral emlékeztek meg, amelyben feltűnt a lánya is egy torta kíséretében. Ezzel nem kis meglepetést okozott, Hadházi ugyanis azt hitte, Zsófi külföldön tartózkodik. Fotó és további részletek ebben a cikkben.

Szilágyi Szilvi a Disney-nek szinkronizál

Caramel felesége az Instagramon vezetett be régi vágyálma teljesülésének kulisszatitkaiba. Íme.

Nagy Adri annyira titkos esküvőt tartott, hogy még tanúnak is idegeneket hívott

Az énekesnő kíméletlenül komolyan veszi a magánélet szentségét, a gyerekét sosem mutatta meg, párjáról semmit sem lehet tudni, és amúgy direkt külföldön házasodott. Viszont erről az eseményről kivételesen megosztott néhány izgalmas részletet. Videó.

Love Island Tícián elárulta, mire költötte a milliókat, és megszólalt a házi őrizetről

Az egyetlen évadot megélt párkereső reality győztese el is verte a pénzt, meg nem is, és részben azóta is a Love Island adta hírnevéből él. Bővebben.

Chris Hemsworth annyira kigyúrta magát, hogy még a dublőre is kiakadt

Fotó: Mike Coppola/WireImage

Miközben híres hasonmásán nem látszik a szenvedés, Bobby Holland Hanton kénytelen állandóan edzeni, és annyit kell ennie, hogy már nem is okoz örömet számára az étkezés. Videó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...