Gáspár Laci majdhogynem az ujjain számolta alsós fia matekháziját, de inkább úgy döntött, a feladat a hülye

Startlap - Startlap
Az elemekről szóló egyszerű valószínűségszámítási példához elővett 8 elemet és egy zseblámpát, de hiába küzdött, még a lámpát is alig bírta bekapcsolni, a megoldásnak pedig a közelébe se került. És erről van videó. Bulvárösszefoglaló.

Gáspár Laci majdhogynem az ujjain számolta alsós fia matekháziját, de inkább úgy döntött, a feladat a hülye

Gáspár Laci mindent megtett, hogy segítsen fia matematika-házifeladatában. Az elemekről szóló valószínűségszámítási példához még gyakorlati szemléltetést is alkalmazott: konkrétan elővett egy lámpát meg 8 elemet, és elkezdte egyesével próbálgatni őket. Így se volt képes eljutni a megoldásig, tehát inkább levonta az egyértelmű konzekvenciát, miszerint a feladat hülye. Annak viszont nagyon örült, amikor a kisebbik fiának sikerült fényt csiholnia az eszközből, mivel neki még ez se jött össze. A jelenetről van videó, íme.

Kertész Zsuzsa elmesélte, hogyan került a tévébe, miért tűnt el olyan hirtelen a képernyőről, és kibe volt halálosan szerelmes

1965-ben került a Magyar Rádióhoz, ahol kilenc éven át dolgozott bemondóként, ezt követően pedig már a tévében folytatta a pályafutását, egészen a 2000-es évek végéig. Az alábbi cikkben egy hosszú interjút találsz Kertész Zsuzsával, amelyben beszél gyermekkoráról, kalandos karrierje hajnaláról, csúcspontjairól és csalódásairól, sőt még azt is elárulja, ki volt az, aki miatt naponta hatszor járt a rádió büféjébe, csak hogy hallhassa, ahogy kikéri a szendvicsét, mert annyira szerelmes volt belé.

 

Nagyinterjú készült Csősz Boglárkával: maszkokat és lélegeztetőgépet fog gyártani Magyarországon

Annak ellenére, hogy ki se lép az otthonából, Csősz Boglárka alig látja férjét, mert annyit dolgozik. A Törökországban élő luxusfeleség megvált kozmetikai cégétől, és a járvány hatására új terület felé fordult: beszáll a lélegeztetőgépek és maszkok piacára, méghozzá itt, Magyarországon. Ezenkívül jótékonykodik is, szintén nálunk, és férje üzleti ügyeiben is rész vesz. Mindeközben azért mást is fontosnak tart: például azt, hogy megmutassa a fiataloknak, milyen sokat böjtöl és edz. Ide kattintva Csősz egy nagyinterjú keretében mesél minderről, és még sok minden másról.

Csaló bújt Kulka János bőrébe, szomorúan nyilatkozott a színész

Évek óta visszaél egy szélhámos a 4 évvel ezelőtt sztrókot kapó Kulka János nevével az interneten. Kulka keserűen reagált az esetre. Részletek itt.

Demi Moore kiposztolt egy fantasztikus fotót 33 évvel ezelőtti esküvőjéről Bruce Willis-szel

Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images

A régi fotó azért került elő, mert a közelmúltban elhunyt Little Richard adta össze annak idején a világhírű színészpárt. A fényképért ide kell kattintani.

Szilágyi István fia magánzárkát kapott az elmegyógyintézetben

Lehet, hogy börtön helyett kényszergyógykezelés vár az édesapja megölésével gyanúsított 49 éves férfira. Részletek itt.

Rózsa György nagypapa lesz

A tévés Istenes Bence vlogjában árulta el véletelnül a csodás hírt. Videó és további részletek itt.

A karanténban végre a hírességek is megmutatják a valódi arcukat: smink és filter nélküli fotók, Magyarországról és külföldről

A karantén egyik legjobb része bulvárszempontból, hogy végre egyre több kevésbé mesterkélt képpel találkozhatunk a közösségi oldalakon. Szerintünk ez sokkal szerethetőbb a makulátlanul beállított, sminkben úszó fotóknál. Erre a linkre kattintva  olyan ismert emberek hétköznapi fotóit találod, mint Helen Mirren, Drew Barrymore, Julia Roberts, Ördög Nóra vagy Czippán Anett.

Tóth Vera bejelentkezett új munkahelyéről

Az énekesnő másfél héttel ezelőtt jelezte, hogy bevétel híján beáll felszolgálni a fiúja éttermébe, mivel valamiből neki is meg kell élnie. A munkát elkezdte, és nagyon élvezi: egy vidám pincérlányos fotót posztolt, amit itt lehet nézegetni.

A fél internet a 70 éves Vera Wangon hüledezik, aki legyőzte az univerzum törvényeit: túlzás nélkül úgy néz ki, mintha alig múlt volna 30

Fotó: David Livingston/Getty Images

1949: érdemes ízlelgetni ezt a számot, ez ugyanis Vera Wang születési dátuma. A főként mesébe illő esküvői ruháiról ismert dizájner júliusban fogja ünnepelni 71. születésnapját, ehhez képest tényleg úgy fest, mintha a harmincas éveiben járna. Legyinthetnél, gondolván, rendszeresen látunk hasonlót, Jennifer Lopez is milyen bomba, de itt egy egész más szintről van szó: Vera Wang úgy öregszik, mintha nem is ember lenne. Nem hiszed? Akkor kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

képcím

Molnár Gusztáv felesége kipakolt: durva ügyek állnak a válásuk...

képcím

Győzikéék mindkét lányuknak vettek egy-egy lakást, teljesen...