Gálvölgyi János boldog házasságának titka

Startlap - Startlap
Érdekesen alakult esküvőjük előtt a kapcsolatuk, de mindketten hálásak azokért az együtt töltött évekért. Heti bulvárösszefoglaló.

Ezért él Gálvölgyi János, és felesége Judit boldog házasságban

A színész 18 éves volt, Rodolfo lánya, leánykori nevén Gács Judit pedig 20 éves, amikor megismerték egymást. Egy okos ötlettel már kapcsolatuk elején rendkívül sokat tettek azért, hogy harmonikusan tudjanak élni. 

Hosszú Katinka személyesen gratulált Orbánnak, nem várt következménye lett

Az úszónő a közösségi oldalán idézte fel, miről beszélgetett vasárnap este, vagyis az országgyűlési választás napján a miniszterelnökkel, amihez egy saját magáról készült képet fűzött illusztrációként. A rajongók egy részének ugyanakkor nem igazán tetszett a poszt. Részletek.

Aurelio rabtársai kiakadtak: “Bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek”

Feldúlt nyilatkozatot adott az egyik elítélt arról, hogyan kivételeznek a börtönben az emberrablás és drogügyletek miatt elítélt egykori VV-játékossal. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tagadja az állításokat. Részletek.

42 napja várja haza férjét az ukrán háborúból a luxusfeleség Anfisa Bulgakova

Borzasztóan nehéz ez az egész, hiszen az én népem harcol a párom népe ellen

– fogalmazott az orosz származású Bulgakova, aki szerint világhírű ukrán teniszező férje számára nem volt lehetőség jó döntésre. Anfisa Bulgakova és Szerhij Sztahovszkij gyermekei azóta sem tudják, hová ment az apjuk igazából. Bővebben.

Csuti új barátnője Kulcsár Edinára hasonlít: itt az első közös kép

Nem állítjuk, hogy összekevernénk őket a Tescóban, de azt azért igen, hogy úgy tűnik, Csutinak megvan a típusa a nők terén. Kulcsár Edina exe a Reggeli keddi adásában beszélt először új párjáról, túl sok mindent nem árult el róla, de aztán a sajtó is kiderített egy-két fontos információt. Fotó és további részletek itt.

G.w.M kifakadt gyerekei anyjára – Nagy Melanie válaszolt

G.w.M tavaly év végén jelentette be, hogy válnak a gyermekei anyjával. Nem sokkal később Kulcsár Edina egy posztban jelezte, hogy nem tudták megmenteni a kapcsolatukat Csutival. Rá pár napra a szépségkirálynő megosztotta a nyilvánossággal, hogy úgy érez a rapper iránt, ahogy még soha. Eddig mind a négyen próbálták csendben intézni a dolgaikat, ám most G.w.M kifakadt. Bejegyzéséből inkább nem idéznénk, de akit érdekel, itt elolvashatja.

Weisz Fanni szomorú vallomása 14 éves korában elhunyt, alkoholista édesapjáról: “Amikor megláttam apukámat, elszöktem, elbújtam”

A modell édesapja aznap halt meg, amikor megnyerte első szépségversenyét. Weisz Fanni és anyukája közös interjúja során más súlyos téma is előkerült: arról az időszakról, amikor Fanni nem volt hajlandó beszélni családjával, utólag azt mondja, nem érti, miért csinálta ezt velük. Bővebben.

Máté Gábor élete szégyenfoltjának tartja, hogy megcsalta Jakupcseket

A színész-rendező tíz év házasság után, Albert Györgyiért hagyta el a feleségét. Jakupcsek Gabriella a mai napig nem beszélt sokat az első házassága kudarcáról, a szeretőként feltűnő, majd később második feleséggé váló Albert Györgyi viszont halála előtt két évvel megjelent könyvében visszaemlékezett a szerelmi háromszögre. Máté Gábor pedig most hosszú idő után először interjúban nyilatkozott a témáról. Részletek.

Győzike értékelte a választás eredményeit, Gáspár Bea hányós emojikat kap

Míg Gáspár Győző az elmúlt hetekben a Békemenet első soraiból kilőve magát hangos kormánypártivá vált, felesége semmi jelét nem adta annak, merre húznak választópolgári érzelmei. Szavazni viszont ő is elment, Győzővel együtt, amiért cserébe hányós fejekkel bombázták. Gáspár Bea nyilatkozata itt olvasható, ide kattintva pedig megismerheted Győzike gondolatait a választás eredményeiről.

Ganxsta Zolee a nőkről: “Amikor kicsit is belefolynak az életembe, fejvesztve menekülnek”

Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub

Nem tehetek róla, imádom a csajokat! Apám is ilyen volt, 80 évesen 50 éves csajokat fűzött, a nagyapámnak meg 94 évesen 40 éves felesége volt. Itt a ’pokoli toronnyal’ nem lesz baj. Ha mégis, abban a pillanatban lőjetek le!

A látszat ellenére Ganxsta Zolee azon a bizonyos pokoli tornyon kívül valójában régi szerelmeiről és összetört szívéről mesél legújabb interjújában. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Magához tért Gálvölgyi János, ez volt az első kérdése

képcím

Gálvölgyi-ügy: ezért szerepelt a "VIP" adat a mentési...