Gabriella Spanic rosszul lett a szombati adás közben, úgy kellett kitámogatni a stúdióból

Az édesanyját gyászoló venezuelai színésznő végigcsinálta a fellépését a Dancing with the Stars élő műsorában. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-26 13:56

Fotó: Carlos Tischler/Getty Images

DWTS: Gabriella Spanicot ki kellett támogatni a stúdióból, Pásztor Anna fájdalmában végigzokogta az adás előtti estét

Ismét lezajlott egy újabb élő adás a Dancing with the Stars táncos műsorából, és megint elég izgalmas körülmények között. Az édesanyját gyászoló Gabriella Spanic az esti show közben lett rosszul, mégis végigcsinálta a fellépést. Ha kíváncsi vagy, mi történt, akkor itt folytasd az olvasást.

Pásztor Anna számára sem volt egyszerű a vasárnap: már a próbák során olyan csúnya sérülést szenvedett, hogy az is kétséges volt, színpadra tud-e állni majd. Durva fájdalmairól ebben a cikkben mesél.

Zséda pedig azóta már megbánhatta, hogy extra rövid ruhát választott magának, a szoknyája ugyanis annyira nem takart semmit, hogy gyakorlatilag kellemetlen volt nézni a felvételt. Íme Zséda előadása.

Sztárban Sztár: Köllő Babett végig sírt, Kökény Attila megszólalni se tudott Curtis előadása után

Curtis vasárnap elhunyt édesapja emlékére Zorán Kell ott fenn egy ország című dalát énekelte, egészen elképesztő sikerrel. Köllő Babett sírt, majd az egekig dicsérte a rappert, aztán Kökény Attila végül szavak helyett szintén könnyekre fakadt. A produkcióról és a zsűri reakciójáról ide kattintva találsz videót.

Nem mindenki szerepelt persze ennyire szerencsésen, ezúttal is kiesett valaki, és a tét immár a döntő volt. Erre a linkre kattintva  videón nézheted meg, melyik két dal nem érdemelte meg a továbbjutást, továbbá minden kiderül a döntős mezőnyről és a következő adásban várható dolgokról.

Kiss Ramóna férje koronavírusa miatt elköltözött otthonról

A Telekom Veszprém több kézilabdásával egyetemben Lékai Máté is elkapta a vírust. Felesége, Kiss Ramóna rendkívül komolyan veszi ezt: azon túl, hogy már haza se megy, munkája közben is roppant szigorú szabályokat követ. A témáról ebben a cikkben nyilatkozik a műsorvezető.

Az RTL Klub megmutatta, milyen lesz Schobert Norbi és Rubint Réka nagyon öreg emberként

Mi eddig abban a tévedésben éltünk, hogy Friderikusz új, formabontó szerelmes műsorában digitálisan öregítik majd a szereplőket, de az Életünk története promójában bizony maszkokat kapott a két első vendég. Rubint Réka és Schobert Norbi biológiai órája erőteljes előretekerése eredményeit csak részben mutatta meg a csatorna, de már ebból is látszik, hogy igencsak meghökkentő a 90 éves Schobert és a 82 éves Rubint látványa. A videót itt lehet megtekinteni.

Koronavírus: Delhusa Gjon a kórházból posztolt, Nagy Ferónak viszont szinte meg se kottyant a betegség

Delhusa Gjon hosszasan tűrt, majd mentőt hívott, és pozitív tesztje után a Korányi-kórházban teljesen elkülönítették. Hétfő délelőtt egy fényképes posztban adott helyzetjelentést. Íme a bejegyzés.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy Feró kora ellenére jóval könnyebben úszta meg a koronavírust, és csak utólag számolt be arról is, hogy egyáltalán elkapta a fertőzést. Párja már nem volt ilyen szerencsés. Részletek itt.

Árpa Attilának orvosi papírja van arról, hogy szociopata

“Gyógyíthatatlan beteg vagyok!” – idézi a friss Bors szalagcíme Árpa Attilát, de arra, hogy ezután Árpa súlyos személyiségzavaráról vall, alighanem kevesen számítottak. Márpedig Árpa Attilának papírja van arról, hogy nárcisztikus szociopata, és erről tök nyíltan beszélt. Bővebben.

Tettlegességig fajult egy konfliktus a Házasodna a gazdában

Az egy héttel ezelőtt indult párkeresős reality máris durva vitákkal hódít. A fizikai inzultus kiváltó oka igazán prózai: Anett beleivott Virág italába, és mivel mindketten Peti gazdát akarják, az indulatok elszabadultak. Videó és további részletek itt.

Mutatjuk, kik szerepelnek majd a hamarosan induló Farm VIP-ben és a Nicsak, ki vagyok? új évadában

A TV2 közzétette a következő kettő, ismert emberekkel operáló nagy dobása arcainak listáját. A Farm VIP két hétfős sztárcsapatának tagjairól, valamint a műsorban várható tartalomról itt, a Nicsak, ki vagyok? mindjárt induló második szériájának szereplőiről pedig itt írnak. Mindkét produkciónak sikerült előrukkolnia nem várt nevekkel.

Mai nap hírei

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

metabro.hu11 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu14 órája

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet az iPhone13

gsmring.hu14 órája

Milyen virágmagokat vessünk januárban? – Hogyan készül házilag a mini üvegház?

agrotrend.hu16 órája

Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

168ora.hu17 órája

Jó hír az áfáról

itbusiness.hu17 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu18 órája

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu19 órája