Friss hír: Michael Schumachert új helyre költöztetik

Startlap - Startlap
A legendás pilóta 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, most Mallorcán folytatják a rehabilitációját.

Michael Schumacher és családja Spanyolországba költözik – írja az nso.hu svájci lapértesülésekre hivatkozva. A L’illustré úgy tudja, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok felesége, Corinna 30 millió euróért vett egy 15 ezer négyzetméteres birtokot Mallorcán, amely korábban Florentino Pérezé, a Real Madrid elnökéé volt.

„Hivatalosan is megerősíthetem, hogy Michael Schumacher és családja ide költözik a városunkba, és minden készen áll a fogadásukra” – jelentette ki a 11 ezer fős Andratx polgármestere, Katia Rouarch, és azt is hozzátette, hogy a rendőrök figyelmét már felhívta arra, hogy különös tekintettel legyenek a család privátszférájára és garantálják a biztonságát.

A hírek szerint a birtok erődítmény, így minden adva van, hogy a család napjai nyugodt körülmények között teljenek, Michael Schumacher pedig ott folytassa rehabilitációját. A legendás pilóta 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, amely után mesterséges kómába helyezték. Nyilvánosan azóta sem mutatkozott. Az elmúlt éveket Svájcban és Olaszországban töltötte, ahol 10-15 fős orvosi stáb tett meg mindent a gyógyulásáért.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt Dobos Attila: "Hittem a szeretetben, a szerelemben, de mindig...

képcím

Állítólag összejött Szabó Zsófi és Shane Tusup

képcím

Tápai Szabina és Kucsera Gábor először mutatták meg...