Friderikusz Sándor: Nem véletlenül nem nyilatkozom egy ideje

Startlap - Startlap
Az egykor még oly aktív tévésről egy éve gyakorlatilag semmit sem tudni, de most mégis megszólalt. Bulvárösszefoglaló.

Friderikusz Sándor hosszú idő után egy kicsi magyarázatot adott arra, miért nem nyilatkozik a nyilvánosság előtt

Ötezer ember töpreng azon, hová tűnhetett Friderikusz Sándor: egy, a témának szentelt Facebook-csoport tagjairól van szó. Ők biztosan nagyon fognak örülni ennek a cikknek, amelyben egyrészt hosszú idő után sikerült megszólaltatni a tévést, másrészt bemutatják, miket lehetett róla megtudni az elmúlt években

Jennifer Lawrence elég erős dologra kötelezte esküvői vendégeit

Jennifer Lawrence szupertitkos esküvőt tartott a hétvégén, amiről így is kiderült több részlet – és ennek köszönhetően fotók is születtek – pedig a színésznő tényleg mindent megtett azért, hogy semmi se szivároghasson ki a nagy napjáról. Ennek jegyében talán kissé túl is ment a határon azzal, amit a vendégeitől kért…

Rudolf Péter már több mint négyszázszor vallott szerelmet feleségének

A színész-rendezővel 60. születésnapja alkalmából készített interjúban a címben kiemelt történeten túl színházi vágyairól, az Üvegtigrisről és “melós” gyökereiről is beszélgettek.

Csobot Adél kiabálva szidta Istenes Bencét, mert nem tudott összerakni egy asztalt

Az eset a Nyerő Párosban történt, Csobot tényleg kifejezetten mérgesen osztotta a férjét, aki rá is szólt feleségére, de minden jó, ha a vége jó – és ebben az esetben jó lett.

Sharon Stone is ember: “Senki nem akar randevúzni egy háromgyerekes anyával”

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A 61 éves színésznő lett az Allure magazin címlaplánya, és egy hosszú interjú is készült vele. Ebben mesélt betegségéről, válásáról, az Elemi ösztönről, és élete legszebb időszakáról.

Nem, nem lett kettő Nicole Kidmanből, a másik csak a tesója

Aki elég durván hasonlít rá.

Szinetár Dóra kiválóan elmagyarázta, miért nem szabad gyerekfotókat posztolni a közösségi oldalakra

Kulcsár Edina cuki fotón mutatta meg kisfia unortodox bébiszitterét

Pintér Tenya nagyon szomorú, mert a csaja szülei nem szeretik

A színházigazgató először is közölte, az normális, ha egy nőre féltékeny az anyósa, bezzeg az, hogy őt nem fogadják el a fiatal barátnője szülei, az nagyon bántó. Aztán üzent is Ilyés Jenifer szüleinek.

“Kölcsönös bizalom volt közöttünk, ezért engedtem neki többet mutatni” – Cindy Crawford 30 év után felidézte, hogyan készült a világ talán leghíresebb aktfotója egy kupac összebújt, meztelen modellről

Fotó: Victor Boyko/Getty Images for Acne Studios

Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Tatjana Patitz, Naomi Campbell, és Christy  Turlington láthatók azon a képen, amelyet három évtizeddel ezelőtt a zseniként tisztelt Herb Ritts készített. Az évforduló alkalmából Crawford elárulta, miként készült a legendás fénykép, és úgy mesélt, mintha épp csak tegnap kapták volna le őt és a lányokat. A szupermodell szavai a fotóval együtt itt érhetők el.

Ez is érdekelhet

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat